Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Romania
  3. /
  4. Saturn

Cazare in Saturn

Prima statiune lipita de orasul Mangalia.

Prima statiune lipita de orasul Mangalia. Parc de amuzament, bazar, mini parc acvatic, faleza amenajata; toate acestea fac din statiunea Saturn un loc prietenos si accesibil.
Si aici turistii se pot bucura de tratamente balneo; acestia pot beneficia de izvoarele mezotermale sulfuroase si ale namolului cu valoare terapeutica, utilizate in tratarea diverselor afectiuni.
Proximitatea de orasul Mangalia ofera posibilitatea vizitarii Moscheea Esmahan, cea mai veche moschee din Romania (1573), muzeul de istorie, ruinele cetatii Callatis, muzeu de marina, portul turistic Mangalia.
La nord, Statiunea Saturn se invecineaza cu Statiunea Venus de care este legata printr-o plaja lunga  de 2 km si lata de 150 m. Plaja dintre Venus si Saturn este faimoasa datorita faptului ca an de an este gazda concertului Europa FM Live pe plaja, manifestare artistice ce aduna vara de vara numerosi artisti de talie nationala si internationala.

                       Ce poti face in Saturn:
- sa te bucuri de tratamentele balneo
- sa vizitezi toate punctele de interes in orasul Mangalia (Moscheea Esmahan, cea mai veche moschee din Romania (1573), muzeul de istorie, ruinele cetatii Callatis, muzeu de marina si portul turistic)
- sa mananci “ca acasa” la restaurant “La Babanu”
- sa iti amintesti de copilarie mergand la circ.
- sporturi nautice

Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2024 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2024, Oferte de cazare pe litoral in 2024

made with by newpixel.ro