Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Romania
  3. /
  4. Saturn
  5. /
  6. Hotel MURES
Căutare

Hotel MURES

  Superior
Saturn, Romania Arata pe harta

Pentru a calcula tariful exact folositi formularul alaturat

Informatii


NOU! 2 camere pentru persoane cu dizabilitati!

HOTEL MURES este situat in centrul statiunii Saturn, langa hotel Prahova si hotel Hora, la o distanta de aproximativ 100 m de plaja.
Hotelul dispune de 5 etaje cu 153 camere - 76 camere duble superior cu balcon, 54 camere duble superior cu aer conditionat, 23 camere standard fara balcon.

 

Turistii hotelului vor beneficia de 50% reducere la închiriere echipament copil/adult, numai pentru jocurile prin copaci la PARADIS LAND - Parc de Aventura in Neptun.

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii

In ultimii ani Hotel Mures a beneficiat de un proces de modernizare si are in acest moment toate baile renovate, pardoseala acoperita cu gresie, geamuri de tip termopan. Parcare contra cost in limita locurilor disponibile (se achita la receptia hotelului) -> 25 lei/ zi.

Turistii beneficiaza de reducere 50% pentru sezlong la plaja Banana Beach.
Nu se accepta animale de companie. 

Servicii masa

MASA: Restaurant propriu
Mic dejun - bufet suedez in perioada 21.06.2024-31.08.2024
Pranz si Cina - variante de meniu ( meniu fix)
 

Dotari camere

Camera dubla parter cu TV si frigider (parter, fara balcon) - paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, TV, frigider;
Camera dubla superior cu TV si frigider (etaj, cu balcon) - paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, TV, frigider;
Camera dubla superior cu aer conditionat, TV si frigider (etaj, cu balcon) - paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, TV, aer conditionat, frigider.
Camerele pentru persoane cu dizabilitati - sunt situate la parter, au un spatiu generos, sunt prevazute cu usi de dimensiuni mari, special amenajate pentru accesul cu carucior.

Facilitati
Balcon Minibar
Facilitati copii

In camera cu 2 adulti:
- primul copil 0 - 6.99 ani gratuit, fara pat suplimentar, al 2-lea copil 0-6.99 ani achita 50% din cazare si are pat suplimentar;
- un copil 7 - 11.99 ani achita 50% din cazare si are pat suplimentar;
- doi copii 7 - 11.99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar;
- 12- 17.99 ani achita 70% din cazare, cu pat suplimentar;
- 1 adult + 1 sau 2 copii 3 - 6.99 ani - achita camera integral.

Proceduri de siguranta COVID 19 implementate de hotelul Mures

Dragi oaspeți,

Întrucât siguranța și sănătatea oaspeților cât și a membrilor echipei noastre a fost și este o prioritate principală, vă informăm că am luat toate măsurile necesare pentru ca oaspeții noștri să beneficieze de un standard ridicat de confort și siguranță.
Pentru că tratăm cu maximă responsabilitate situația actuală, am implementat urmatoarele măsuri:
• Personalul nostru este instruit conform protocoalelor oferite de autoritățile locale de sănătate pentru aplicarea tuturor măsurilor de maximă siguranță privind sănătatea dumneavoastră.
• Echipa noastră hotelieră este instruită zilnic și în detaliu cu privire la măsurile de prevenție necesare și acționează sub supraveghere, conform protocoale de operare a camerelor și a spațiilor commune, care sunt îmbunătățite în permanență.
• Monitorizăm zilnic starea de sănătate a angajaților, avem reguli stricte referitoare la igiena personală, la purtarea echipamentului adecvat de protecție și la utilizarea responsabilă a substanțelor dezinfectante.
• Avem în permanență dezinfectanți profesionali certificați pentru toate suprafețele și pentru uz personal.
• Igienizăm zilnic camerele pentru oaspeți folosind dezinfectanți profesionali, certificați. Vom acorda o atenție deosebită dezinfecției la nivelul fiecărei camere la orice schimb de oaspeți.
• Am mărit frecventa de curățare a spațiilor comune (holuri, lifturi, mese de de recepție, desk recepție, mânere de ușă, săli de conferință, toalete publice). Dezinfectarea acestora se va efectua ori de câte ori este necesar.
• Lenjeriile, prosoapele și halatele se spală și igienizează profesional la 90⁰C.
• Oaspetii au la dispoziție dezinfectanți la intrarea/ieșirea din hotel, la intrarea în restaurant și în spatiile comune.
• La redeschidere vom nebuliza cu substanțe dezinfectante toate spațiile destinate cazării cât și spațiile comune pentru a asigura o siguranță cât mai ridicată.
• Purtarea măștilor de protecție în hotel este obligatorie în spațiile comune conform reglementărilor in vigoare, atât pentru personal cât și pentru turiști.
• Vom actualiza pagina în continuare cu ultimele informații.
• Vă mulțumim și vă așteptăm cu încredere în locația noastră.

Va recomandam
Unitati pe care clientii le apreciaza
Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2024 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2024, Oferte de cazare pe litoral in 2024

made with by newpixel.ro