Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Romania
  3. /
  4. Mangalia

Cazare in Mangalia

Mangalia sau anticul Callatis, este are al doilea oras port, dupa Constanta.

Mangalia sau anticul Callatis, este are al doilea oras port, dupa Constanta.
Un orasel micut, dar incarcat de istorie. Puteti vizita Muzeul de Arheologie „Callatis” si mormantul cu papirus din incinta acestuia, Edificiul Bizantin impreuna Geamia „Esmahan Sultan” si Muzeul Marinei.
Dupa o zi plina de istorie si cultura, va invitam intr-un centru de agrement si atractie turistica, alaturi de minunatii cai de la Herghelia Mangalia.
Nici cand vine vorba de plaja, orasul Mangalia nu se lasa mai prejos. Plaja lunga, nisipul fin si promenada isi asteapta zi de zi turistii.
Ofertele de cazare sunt pentru toate gusturile. De la pensiuni la hoteluri cu facilitati multiple precum hotel Paradiso sau hotel Mera Brise, sau apartamente in regim hotelier precum Paradis Apartments Alfa Beta din statiunea lipita de Mangalia, Saturn.

                                Ce poti face in Mangalia:

- sa te revitalizezi cu un tratament balneo impachetari cu namol la Sanatoriul Balnear. Mangalia este singurul oras ce are izvoare minerale sulfuroase, mezotermale si radioactive.
- sa dedici o zi centrului vechi si istoriei, sa vizitezi ruinele cetatii Callatis si muzeele.
- sa te duci la Herghelie pentru o plimbare de agrement, cu trasura sau calare, de-a lungul Marii Negre sau sa iei lectii de echitatie
- sa mananci un suberek, cum numai in Dobrogea se face.

Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2024 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2024, Oferte de cazare pe litoral in 2024

made with by newpixel.ro