Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Romania
  3. /
  4. Neptun

Cazare in Neptun

Intre statiunea Olimp si statiunea Jupiter, a luat nastere statiunea Neptun.

Intre statiunea Olimp si statiunea Jupiter, a luat nastere statiunea Neptun.
Chiar daca statiunea nu dispune de hoteluri pe plaja, ea a fost destinatia preferata a familiilor cu copii, care doreau un loc linistit unde sa-si petreaca vacanta de vara.
Multe baruri, terase si restaurante, dar si magazine cu suveniruri sau tip outlet se gasesc indealungul frumoasei promenade.
Pentru cei ce isi doresc o doza de revitalizare, in Neptun, la Hotel Doina 3* se afla o policlinica de renume international, unde se fac tratamente balneare cu Gerovital in cure de 2 - 3 saptamani.

Noutatea statiunii Neptun o reprezinta deschiderea parcului de aventuri Paradis land "mare&aventura", cel mai mare parc de aventuri din sud estul Romaniei. Cu o diversitate de jocuri si ateliere, Paradis land va invita sa incercati 14 trasee de aventura, traseu de tiroliene, perete de catarare, salt in gol de  la inaltime  si multe alte jocuri pentru copii si adulti. 

In trecut, beneficiind de un cadru natural deosebit, plajă, pădure şi lac, o mare parte din staţiune era inaccesibilă turiştilor, accesul fiind închis publicului larg. Serviciile oferite de hotelurile construite în Neptun şi Olimp erau de cea mai bună calitate atrăgând numeroşi turişti străini.
In prezent, Neptun este apreciata in special de familisti, statiunea oferind o astmosfera linistita ce te relaxeaza inca din primele momente.

              Ce poti face in Neptun:

- sa petreci cateva ore in cel mai interesant parc de aventura de pe litoral, Paradis Land Neptun.

- sa inchiriezi o bicicleta si sa faci un circuit de 10 km prin padure.

- sa faci o cura reumatica si terapii de regenerare la policlinica Balneara

- sa faci o oprire intr-un cadru rustic, la “Crama Neptun”

Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2024 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2024, Oferte de cazare pe litoral in 2024

made with by newpixel.ro