Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Romania
  3. /
  4. Constanta

Cazare in Constanta

Cunscut inca din antichitate sub numele de Tomis, este cel mai vechi oras atestat din Romania.

Cunscut inca din antichitate sub numele de Tomis, este cel mai vechi oras atestat din Romania. Un oras incarcat de istorie, un oras cu o structura etnica foarte diversificata; romani, tatari sau turci, greci sau bulgari, acestia au creat legaturi stranse si convetuiesc impreuna „ca fratii”.
In orice moment al zilei ati alege sa luati la pas centrul vechi al orasului, cu siguranta veti ramane cu poze numai bune de pus in rama. Vara sau iarna, Cazinoul isi pastreaza stralucirea, iar stradutele inguste va duc catre statuia Poetului Ovidiu, unul dintre cele mai frumoase monumente ale orasului Constanta.
Pasionatii de istorie si arheologie trebuie neaparat sa viziteze Muzeul de Istorie, situat la doar cativa pasi de statuia lui Ovidiu, dar si edificiul roman cu mozaic si Muzeul de Arta Populara.
An de an, in data de 15 august, sarbatorim cu fast Ziua Marinei. Va invitam ziua sa admirati defilarea si fanfara militara, iar seara sa va destindeti la un concert in aer liber inchis cu un spectaculos foc de artificii.

                                     Ce poti face in Constanta:

- sa iti rezervi o zi pentru cultura si istorie, sa vizitezi muzeele si sa te bucuri de un tur pietonal in centrul vechi, alaturi de Diana Slav.
- sa te plimbi prin Micro Rezervatie, sa admiri spectacolele delfinilor si sa te lasi purtat printre stele la Planetariu.
- sa incerci o placinta dobrogeana adevarata.
- sa iei o masa pescareasca la una dintre terasele din portul Tomis, ce va asteapta cu un meniu diversificat.
- sa te trezesti dimineata, odata cu soarele, si sa te plimbi descult pe plaja.
- sa admiri apusul intr-o plimbare romantica.

Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2024 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2024, Oferte de cazare pe litoral in 2024

made with by newpixel.ro