Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Romania
  3. /
  4. Costinesti

Cazare in Costinesti

Cand spunem Costinesti ne gandim imediat la tinerete, distractie si Mega Discoteca Tineretului.

Cand spunem Costinesti ne gandim imediat la tinerete, distractie si Mega Discoteca Tineretului.
Copii veniti in tabara, adolescenti veniti pentru distractie sau familii cu copii venite pentru sejururi linistite. Costinesti pune la dispozitie capacitati de cazare diverse si multe spatii deosebit de placute si relaxante. Statiunea nu se dezmnite si oferta turistului o mare varietate de atractii, de la nenumaratele terase si restaurante, pana la plimbari cu poneiul, distractii de apa si multe altele.

Mai lata, dar mult mai aglomerata, in zona Obeliscului, sau mai ingusta in zona Epavei, plaja din Costinesti isi asteapta turistii an de an cu al ei nisip fin.

Statiunea Costinesti nu are hoteluri de 5*, dar nu se lasa mai prejos fata de restul statiunilor de pe litoralul Marii Negre cand vine vorba de confort. Complexul Vox Maris 4* este unul dintre cele mai luxoase locatii, acesta aflandu-se in cea mai linistita zona a statiunii.  Hotelul Stefania, de altfel, se regaseste in zona garii, si este recunoscut pentru ospitalitate si servicii de calitate si constanta modernizare a facilitatilor. Costinesti se imbogateste de la an la an cu noi spatii de cazare, iar tinerii pot gasi solutii si oferte de cazare ieftine si de calitate.

Ziua este pentru plaja, iar seara este pentru distractie!
Restaurantele, terasele si cluburile sunt pline de seara, pana in zorii zilei.
Pentru cei ce doresc o distractie mai linistita, plimbarile prin statiune, tarabele cu suveniruri, magazinele cu accesorii si Teatrul de Vara din statiune, reprezinta modul ideal de isi petrece timpul.
Spectacolele, discotecile şi atmosfera din Costineşti erau apreciate în perioada anilor 80 şi de către studenţii din ţările lagărului comunist care găseau aici o atmosferă occidentală, muzică de calitate, festivaluri studenţeşti de film, rock sau jazz.

                 Ce poti face in Costinesti:

- sa nu ratezi parcul de distractii

- sa mananci o clatita uriasa

- sa iti faci curaj si sa te dai cu tiroliana deasupra lacului

- sa faci o plimbare cu vaporasul catre Epava

- sa petreci pana dimineata in Mega Discoteca Tineretului sau in Disco Ring.

- sa dai o fuga pana la aerodromul Tuzla care ofera zboruri de agreement cu privelisti spectaculoase aeriene catre litoralul Marii Negre.

Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2024 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2024, Oferte de cazare pe litoral in 2024

made with by newpixel.ro