Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Romania
  3. /
  4. Venus

Cazare in Venus

Statiunea care a primit numele zeitei frumusetii si are hotelurile denumite preponderant cu nume feminine.
Plajele generoase si linistite, bazele de tratament din apropiere dar si festivaluri si concerte live precum binecunoscutul concert Europa FM Live pe plaja, fac din statiunea Venus un loc atragator atat pentru seniori cat si pentru tineret.
Venus este statiunea unde vacanta dumneavoastra prinde viata! Locul in care puteti avea un sejur placut, avand parte de toate facilitatile necesare.
In statiune exista si o herghelie care poate oferi momente de agrement intregii familiei. Aceasta are mai multi cai pur sange arab pregatiti pentru competitii, turistii avand ocazia sa ii vada uneori la antrenamente chiar pe plaja.
Proximitatea de orasul Mangalia ofera posibilitatea vizitarii Moscheea Esmahan, cea mai veche moschee din Romania (1573),muzeul de istorie, ruinele cetatii Callatis, muzeu de marina, portul turistic Mangalia.
La jumatatea drumului de la Mangalia spre Constanta se afla si aerodromul Tuzla care ofera zboruri de agreement cu privelisti spectaculoase aeriene catre litoralul Marii Negre.
Tot in apropiere, in mijlocul padurii Comorova, pentru cei mai curajosi si amatori de inaltime, gasiti parcul de Aventura “Paradis Land” - cel mai mare parc de aventuri din sud estul Romaniei. Cu o diversitate de jocuri si ateliere, "Paradis land" va invita sa incercati 14 trasee de aventura, traseu de tiroliene, perete de catarare, salt in gol de  la intaltime  si multe alte jocuri pentru copii si adult

                      Ce poti face in Venus:

- sa prinzi concertul traditie al postului de radio Europa FM
- sa mananci o masa pescareasca la Cherhana Venus
- sa te bucuri de efectele terapeutice ale izvoarelor cu apa minerala sulfuroasa hipotermala
- sa le relaxezi in adierea brizei marii
- sporturi nautice

Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2024 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2024, Oferte de cazare pe litoral in 2024

made with by newpixel.ro