Bine ati venit la Paradis Tours
Despre noi

Agentia organizatoare Paradis Vacante de Vis Constanta

Suntem in top 3, dar ne straduim sa fim alegerea ta nr. 1!

Agentia „Paradis Vacante de Vis” este un brand recunoscut, cu peste 20 de ani de experienta in turismul romanesc. Echipa formata din peste 20 de profesionisti in turism ofera solutii personalizate, in special  pentru vacante avand ca destinatie “Litoral Romania”.

Pe parcusul anilor am invatat sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa asiguram produse turistice deosebite, cu un nivel maxim de siguranta pentru serviciile pe care le punem la dispozitia acestora.

Noi, Paradis Vacante de Vis, credem intr-un bussines corect, iar increderea și aprecierile turiștilor ne-au adus recunoașterea oficială primind distincția Tour Operatorul Anului pentru Litoral România, în anul 2011. Publicația ”Adevărul” ne-a listat în topul celor mai sigure agenții touroperator din România în 2016¸ potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului. Federația Patronatelor din Turismul Romanesc ne-a acordat în anul 2018 titlul de «Lider de piața pe vânzări business to business si incoming turiști israelieni pe litoral”.

Aurelian Marin CEO Paradis Vacante de Vis

Pe langa aceste distinctii care ne onoreaza cea mai importanta satisfactie o reprezinta numarul foarte mare de turisti care aleg an de an serviciile integrate  oferite de agentia noastra.

Agenția Paradis Vacanțe de Vis în cifre:

•  Anual oferim servicii de  cazare și masă la peste 120.000 de turiști care aleg ca destinație de  vacanță litoralul;

•  Operam 5 hoteluri de top de pe litoral prin divizia proprie “Paradis Hotels”;

•  Dispunem de peste 10.000 de camere în garanție la circa 300 de hoteluri de pe întreg litoralul;

•  Peste 1000 de agentii partenere din intreaga tara aleg cu prioritate produsele Paradis Vacante de Vis. De-a lungul timpului am reusit ca relatia noastra cu agentiile de turism sa fie din ce in ce mai inchegata pentru a putea oferi turistilor nostri garantia unor vacante de calitate pe litoral. Ne mandrim cu partenerii nostri din România, Republica Moldova, Israel, Estonia și Bulgaria si le suntem recunoscatori ca an de an ne sun alaturi in incercarea de promovare a turismului autohton de la malul marii;

•  Prin intermediul agenției noastre sosesc pe litoral turiști din Israel (5000 turisti/an), Estonia (1000 turisti/an), Polonia (1000 turisti/an), Moldova (1000 turisti/an);

•  Peste 500 de hoteluri partenere în țară (litoralul Mării Negre, Delta Dunării, la munte sau în stațiunile balneo-climaterice)

 

 

Paradis Vacante de Vis a dezvoltat in timp mai multe divizii care vin sa intregeasca oferta turistica de pe litoral.

Parcul de Aventura „Paradis Land” Neptun –  1 zi in mijloculul naturii; de la mic la mare va puteti bucura de primul parc de aventura de pe litoral care oferă numeroase atracții doritorilor de aventura si miscare in aer liber: 14 trasee pline de adrenalină și distracție prin copaci, circuit de tiroliane, ESCAPE ROOM, tir cu arcul și airsoft, închiriere biciclete pentru trasee prin pădure, dragonul galben (traseu la sol fără echipament), mini tiroliană cu scaun,  trambulina.

Paradis Hotels – Incepând cu anul 2019 echipa Paradis isi ridica standardele si intra pe piata hoteliera de pe litoral, operand cinci hoteluri de pe litoral: Dana Resort 4* Venus (Paradisul Verde al Litoralului), hotelurile Grand Dedal 4*, Dedal 3*, Lemon Cliff 3* Luxury din Mamaia Nord și hotelul Mureș 2* Superior din Saturn.

Paradis Apartments – un concept de gestionare în care sunt incluse peste 150 de apartamente si vile de 4* in cele mai importante stațiuni de pe litoral.

Day Trips Constanța – organizator de excursii pe litoral ofera turistilor sansa de a vizita intr-o zi locuri unice precum Delta Dunarii, castelul Reginei Maria – Balcic (Bulgaria) sau vizite la cramele din Dobrogea.

Echipa Paradis Vacante de Vis este pregatita sa raspunda prompt oricarui fel de solicitare pentru achizitionarea unei vacante pe litoral, plecand de la vacantele individuale si terminand cu grupuri de mari dimensiuni. Ofertele agentiei cuprind toata gama de reduceri si discounturi, plecand de la ofertele Maxi Early Booking (cu reduceri de pana la 70% din tariful de cazare), Litoralul pentru toti (program special conceput pentru turistii cu bugete mici si foarte mici), Last Minute sau Oferte Speciale pentru anumite ocazii.

Echipa de agenti de turism care raspund la Call Center-ul Litoralului, Paradis vacante de Vis, este permanent pregatita sa ofere solutii personalizate in orice perioada a anului la oricare dintre cele peste 300 de hoteluri partenere de pe litoral.

   

De ce sa alegi serviciile unei agentii de turism pentru a-ti organiza vacanta pe litoral?

Oferta deosebit de bogata avuta la hotelurile partenere

Garantia rezervarii camerelor indiferent de disponibilitatea hotelurilor

Pretul redus si ofertele numeroase la hotelurile proprii precum si la cele partenere

Posibilitatea completarii programului de vacanta cu activitati complementare: excursii, vizite, tururi, degustari

Transformarea rezervarilor in vouchere garantate de Paradis Vacante de Vis in cazul aparitiei unor situatii neprevazute si renuntarea la vacanta

Siguranta oferita de serviciile pe care agentii de turism Paradis vacante de Vis aflati in toate statiunile de pe litoral in rezolvarea oricaror probleme care pot sa apara pe parcursul vacantei

Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2024 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2024, Oferte de cazare pe litoral in 2024

made with by newpixel.ro