Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Romania
  3. /
  4. Jupiter

Cazare in Jupiter

Statiunea Jupiter va va cuceri prin simplitatea si naturaletea sa, fiind una din cele mai cochete statiuni de pe litoralul Marii Negre.

Statiunea Jupiter va va cuceri prin simplitatea si naturaletea sa, fiind una din cele mai cochete statiuni de pe litoralul Marii Negre.
Jupiter pune la dispozitia turistului o varietate de oferte de cazare in hoteluri renovate si moderne, cateva din ele fiind pozitionate chiar pe faleza, oferindu-va astfel o priveliste minunata pe durata sejurului dumneavoastra. In statiune s-au deschis hoteluri cu facilitati pentru familiile cu copii, kid's club si teatru de vara.

In Jupiter va puteti bucura saptamanal de spectacolele si piese de treatru ce se desfasoara la Teatrul de vara - Jupiter, cu reprezentatii ale unor mari piese sustinute de nume de prestigiu de pe scena teatrelor din Bucuresti. Deasemenea pe scena teatrului de vara se desfasoara si concerte de muzica sustinute de artisti de renume.

Din Jupiter, la numai cateva minute distanta se poate ajunge la Paradis Land, parcul de aventuri din Padurea Comorova unde aveti la dispozitie 14 trase de aventuri, tiroliene si multe jocuri atat pentru adulti si copii, o alternativa perfecta pentru petrecerea catorva ore in aer curat.

                    Ce poti face in Jupiter:

- sa te plimbi pe stradutele umbroase.

- sa joci tenis (exista mai multe terenuri de tenis in statiunile Jupiter - Cap Aurora)

- sa uiti de grija celor mici. Acestia iti pot consuma energia la “Baby Land Delta” – un loc de joaca ideal, cu o multime de activitati.

- sa inveti sa faci scuba-diving

- sa te bucuri de un spectacol in aer liber la Teatrul de Vara Jupiter.

Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2024 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2024, Oferte de cazare pe litoral in 2024

made with by newpixel.ro