Call Center - Suna un consultant 0748111525 0748111524

Hotel DOBRUDJA

   
Detalii hotel

În zona centrală, la 150 m de plajă. Cel mai înalt hotel din Albena - "Dobrudja" este, fără îndoială, unul din simbolurile litoralului bulgar. Posibilitatea practicării turismului de congrese face din hotel un loc preferat pentru desfăşurarea multor evenimente interesante. Albena este singura staÅ£iune din Bulgaria care dispune de un centru de hemodializă - parte a centrului de balneologie "Medica" din hotelul "Dobrudja".
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.

Dotări și servicii

Piscină descoperită, piscină acoperită, restaurant principal, restaurantul panoramic "Ciel Bleu", café-bar "Panorama", lobby bar, centru SPA medical, sală fitness, servicii de spălătorie ÅŸi călcătorie, minibar, internet café, magazine, garaj subteran, rent a car, schimb valutar. Sala conferinte - Sala "Atlantic" - 250 locuri cu diferite posibilitati de amenajare, precum ÅŸi cu opÅ£iunea pentru traducere în timp real în 5 limbi.
Gratuit: tenis de masă , piscina exterioara.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice,  mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, închirieri de biciclete ÅŸi ricÅŸe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.

Dotări camere

Camerele şi apartamentele sunt mobilate confortabil, dispun de TV şi televiziune prin cablu, baie cu cadă, minibar, telefon.*O parte din camere au balcoane sau aer condiţionat.
Grad maxim ocupare camere: In camera single – 1 adult, 1 adult + 2 copii; in dubla  – 2 adulti + 1 copil.

Listă facilități
  • Piscina
  • Sala de conferinte
  • Parcare
  • Sala fitness
  • Minibar
Politica copii

Piscină acoperită pentru copii.
- infantul (0 – 1.99 ani) - 100% reducere;
- 1 copil (2 – 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
- 1 copil (2 – 11.99 ani) in camera cu 1 adult -  se aplica tarif de Single
- 2 copii (2 – 11.99 ani) in camera cu 1 adult – tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste  30% din tariful de adult in Single
- 2 copii (2 – 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
- al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar);
- 2 copii (2 – 11.9 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti – adultii platesc tariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).

 


dezvoltat de newpixel.ro