Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Bulgaria
  3. /
  4. Sozopol

Cazare in Sozopol

Orasul Sozopol dateaza inca din Epoca Bronzului, fiind unul din cele mai vechi orase de pe coasta bulgara si are ca emblema ancora.

Căutare
Filtrare dupa:
Sozopol : au fost găsite 0 proprietăţi

Orasul Sozopol dateaza inca din Epoca Bronzului, fiind unul din cele mai vechi orase de pe coasta bulgara si are ca emblema ancora. In partea veche a orasului veti regasi 40 de case declarate monumente nationale ale culturii bulgare si veti putea vedea si bisericile “Fecioara Maria”, “Sf. Gheorghe”, capela “Sf. Zosim”.

Alte doua atractii turistice ale oraselului Sozopol ar fi rezervatia naturala de pe raul Ropotamo, dar si lacul Arkutino plin de irisi si lilii plutitoare. Emblema statiunii - ancora.

Nu ratati o plimbare in partea veche a orasului Sozopol, protejata si de UNESCO, cu peste 40 de case declarate monumente nationale ale culturii bulgare. Va fi placuta vizitarea bisericilor “Fecioara Maria”, “Sf. Gheorghe”, capela “Sf. Zosim”. Romanticii pot vizita lacul Arkutino cu suprafata de 62 hectare, acoperit de lilii plutitoare si irisi, sau pot vizita rezervatia naturala pe raul Ropotamo. Va recomandam sa vizitati si plaja Dyuni, la 6 km. sud de Sozopol.

Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2024 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2024, Oferte de cazare pe litoral in 2024

made with by newpixel.ro