Call Center - Suna un consultant 0748111525 0748111524

Cazare in Kavarna 2020

Kavarna este o mica localitate la Marea Neagra în regiunea Dobrudja aflata în Nord Estul Bulgariei având o populatie de aproximativ 12.500 locuitori.
Orasul este situat la 48 km Nord de Varna, 49 Km de Dobrich, doar 12 km de pitorescul Cap Kaliakra si 43 km de granita cu Romania,Vama Veche.Zona de Nord a orasului este înalta ÅŸi stâncoasă în timp ce sudul orasului consta într-o excelenta plaja pitoreasca. Un numar important de spa-uri minerale si zone cu namol terapeutic sunt localizate în vecinatatea orasului. Kavarna a devenit o destinatie atractiva de asemenea pentru iubitorii de golf. Aceasta se datoreaza si constructiei a doua noi terenuri de golf – unul între oras si Balchik si altul, de-a lungul coastei,linga mare.
Orasul a început sa devina o locatie pentru multe concerte ale trupelor bulgaresti sau internationale (Deep Purple, Scorpions, Nazareth, Ronnie James Dio, etc.). De asemenea, orasul gazduieste festivaluri nationale si internationale de folclor si alte evenimente culturale.

Lista hoteluri in statiunea Kavarna

afiseaza hotelurile din Kavarna cu :
dezvoltat de newpixel.ro