1. Bulgaria
  2. Kavarna

Cazare in Kavarna

Kavarna este o mica localitate la Marea Neagra în regiunea Dobrudja aflata în Nord Estul Bulgariei având o populatie de aproximativ 12.500 locuitori.
Orasul este situat la 48 km Nord de Varna, 49 Km de Dobrich, doar 12 km de pitorescul Cap Kaliakra si 43 km de granita cu Romania,Vama Veche.Zona de Nord a orasului este înalta ÅŸi stâncoasă în timp ce sudul orasului consta într-o excelenta plaja pitoreasca. Un numar impo...

Căutare
Destinație/numele proprietății:
Data check-in:
Data check-out:
Numar adulti:
Numar copii:
Camere:
Kavarna : au fost găsite 7 proprietăţi

Kavarna este o mica localitate la Marea Neagra în regiunea Dobrudja aflata în Nord Estul Bulgariei având o populatie de aproximativ 12.500 locuitori.
Orasul este situat la 48 km Nord de Varna, 49 Km de Dobrich, doar 12 km de pitorescul Cap Kaliakra si 43 km de granita cu Romania,Vama Veche.Zona de Nord a orasului este înalta ÅŸi stâncoasă în timp ce sudul orasului consta într-o excelenta plaja pitoreasca. Un numar important de spa-uri minerale si zone cu namol terapeutic sunt localizate în vecinatatea orasului. Kavarna a devenit o destinatie atractiva de asemenea pentru iubitorii de golf. Aceasta se datoreaza si constructiei a doua noi terenuri de golf – unul între oras si Balchik si altul, de-a lungul coastei,linga mare.
Orasul a început sa devina o locatie pentru multe concerte ale trupelor bulgaresti sau internationale (Deep Purple, Scorpions, Nazareth, Ronnie James Dio, etc.). De asemenea, orasul gazduieste festivaluri nationale si internationale de folclor si alte evenimente culturale.

Paradis Vacante de Vis
  • S.C. Amarino SRL
  • CIF RO7082954
  • Inreg. la ORC sub nr. J13/5504/1994,
  • Persoană Juridică Română cu sediul în
  • Strada Alexandru cel Bun 4B, Et. 3 Constanta, Romania
  • Tel. 0241 60 61 36
Copyright 2021 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate
Hoteluri pe litoral sezon 2022, Oferte de cazare pe litoral in 2022
dezvoltat de newpixel.ro