Call Center - Suna un consultant 0748111525 0748111524

Pensiunea TOLEDO

   
Detalii hotel

Pensiunea Toledo este așezata intr-un splendid peisaj montan, la liziera padurii, dar si foarte aproape de DN1, ferita de agitatia orasului. Imbinand linistea zonei si peisajele minunate cu un confort deosebit, este locul ideal unde sa va petreceti vacantele sau micile clipe de ragaz.

Dotări și servicii

Pensiunea Toledo dispune de un restautant cu circuit inchis (destinat exclusiv celor cazati aici). In cadrul Pensiunii, functioneaza un centru SPA de intretinere, modelare corporala, relaxare si recuperare fizica atat specifica sportivilor cat si post-traumatica dotat cu aparatura de ultima generatie.

Dotări camere

Pensiunea Toledo dispune de camere spatioase, luminoase, decorate cu gust rafinat, avand tot confortul dorit: minibar, cablu TV, centrala telefonica, baie proprie, terasa balcon, facand ca zilele petrecute aici sa devina o sursa de regenerare fizica si psihica.

Listă facilități
Politica copii

- copiii intre 0 - 11.99 ani au gratuitate la cazare in pat cu parintii.
- copii intre 0 - 5.99 ani au gratuitate la masa. Gratuitatea se acorda pentru 1 copil la 2 adulti platitori. Restul copiilor achita 50% din valoare mesei.
- copiii intre 6 - 11.99 ani achita 50% din valoarea mesei pentru un adult.


dezvoltat de newpixel.ro