Call Center - Suna un consultant 0748111525 0748111524

Pensiunea PUF SI STUF

    
Detalii hotel

Localizare: Pensiunea turistica "Puf si Stuf" este situata in satul DUNAVATU DE JOS, ce apartine de comuna Murighiol si este un vechi satuc pescaresc.Pensiunea turistica "Puf si Stuf" este compusa din 3 corpuri de cladire, totalizand un numar de 11 camere duble si 3 apartamente, capacitatea de cazare fiind de 36 de persoane.
Corpul "C1" are la parter 5 camere duble (twin) cu bai proprii iar la etaj 2 apartamente (living + 2 dormitoare cu bai si terase).
Corpul "C2" are la parter spatiile pentru bucatarie, magazie si spatiile tehnice iar la etaj 1 apartament (living + 3 dormitoare cu bai si 2 terase).
Corpul "C3" are la parter receptia, biroul administratorului si restaurantul, iar la etaj 6 camere duble + bai + terase.

Dotări și servicii

Facilitati Pensiune: restaurant 120 m patrati), capacitate 50 - 60 pers. dotat multimedia, cu meniu pescaresc / traditional romanesc; Bar (de zi) ; Crama (45 m patrati), capacitate 20 pers., dotata multimedia , piscina 18m/6m; teren de fotbal; panou de baschet; ponton propriu.

Dotări camere

Dotari camere:baie, aer conditionat, TV, frigider, terasa

Listă facilități
  • Piscina
  • Internet
  • Parcare
  • Restaurant
Politica copii

dezvoltat de newpixel.ro