Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Romania
  3. /
  4. Covasna
  5. /
  6. Hotel MONTANA
Căutare

Hotel MONTANA

   
Covasna, Romania Arata pe harta

Pentru a calcula tariful exact folositi formularul alaturat

Informatii

Hotelul Montana este pozitionat in partea sud-estica a statiunii, chiar in Valea Zanelor, in apropiere de zona impadurita si linistita a Covasnei, cu o priveliste deosebita asupra intregii statiuni.

Dotari si servicii

Hotelul dispine de 244 camere cu 2 paturi şi 4 apartamente, restaurant,sala de conferinta, parcare cu plata, internet wireless, piscina

Servicii cu plata : acces piscina, sauna (pe baza de programare)., parcare, inchirieri biciclete, 
Baza de tratament: se afla in incinta hotelului, aici se pot efectua zilnic circa 1900 proceduri, analize şi alte servicii medicale.
Proceduri şi tratamente: bai calde cu ape minerale carbogazoase şi bicarbonate (denumite bai CO2), aplicare gaze terapeutice (mofeta), bai galvanice, bai cu duș subacval, electroterapie, gimnastica medicala, masaj, impachetari cu parafina, lympho-stimulare, camera aerosoli, salina artificiala. Rezultatele foarte bune obţinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenţa şi utilizarea apelor minerale carbogazoase şi bicarbonatate, a mofetelor şi a aerului puternic ionizat. Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializa.
Tarifele  aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
-      biletul de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
-      cardul de sanatate - activ
 TAXA DE STATIUNE - 1% din prima noapte de cazare dar nu mai putin de 1 leu - se achita doar la receptie, in momentul cazarii.
Check-in / Check-out:
Ora de incepere a sejurului (check-in) : ora 14:00 in ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 10:00 in ziua plecarii.
Accesul cu animale de companie: nu este permis.
 

Servicii masa

Modul de servire a mesei: bufet sau meniu fix. Hotelul dispune și de un bar de zi, unde se servesc bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, sucuri naturale, cafea, ceai, diverse dulciuri etc

Dotari camere

Dotarea camerelor: baie proprie, TV satelit, telefon, minibar in camerele de 3 stele. Unele camere dispun de balcon (nu se platește tarif special pentru camerele cu balcon). La cerere, in camerele de 2* se ofera, contra cost, minibar /frigider (atenție: numar limitat!); Intrucât nu toate camerele permit montarea unui pat suplimentar, in unele camere este montat un al treilea pat, care poate fi folosit ca pat suplimentar. Hotelul dispune de o sala de conferinţa de 40 pâna la 60 locuri (in funcţie de dispunere).

Facilitati
Facilitati copii
Va recomandam
Unitati pe care clientii le apreciaza
Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2024 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2024, Oferte de cazare pe litoral in 2024

made with by newpixel.ro