Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Romania
  3. /
  4. Sighisoara
  5. /
  6. Hotel Central Park
Căutare

Hotel Central Park

    
Sighisoara, Romania Arata pe harta
Informatii

HOTEL CENTRAL PARK este un hotel tip boutique, situat central în Sighişoara, la 2 minute de mers pe jos de cetatea medievala. Acesta pune la dispozitia turistilor 33 camere amenajate diferit (camerele sunt single, duble si apartamente).

Dotari si servicii

Cladirea care adaposteste Hotel Central Park a fost construita in anul 1897 de Josef B. Teusch, om de afaceri si colectionar de arta, nascut in Sighisoara. Dupa instaurarea regimului comunist, cladirea a fost nationalizata si a fost folosita ca sediu pentru mai multe institutii ale statului. Dupa revenirea la democratie cladirea a fost cumparata de la statul roman, restaurata si transformata pe parcursul a trei ani si introdusa in circuitul turistic, cu destinatia de hotel si restaurant.
In hotel Central Park veti gasi o substantiala colectie de tablouri originale purtand semnatura unor cunoscuti pictori romani si straini.
Restaurant & Wine Ba Josef T vine sa prezinte intr-un mod original retete internationale si tradionale de preparate, toate atent potrivite cu un vin de calitate.
In cadrul restaurantului va veti putea delecta cu o selectie impresionanta de vinuri romanesti de cea mai buna calitate, cele 14 podgorii cuprinse in meniul de vinuri putand satisface cele mai rafinate gusturi.

Servicii masa

MASA: restaurant propriu.

Dotari camere

Toate camerele au minibar ,TV, baia cu duş sau cadă, un halat de baie şi papuci.

Facilitati
Internet Parcare Restaurant Aer Conditionat Minibar
Facilitati copii

Gratuit pentru un copil intre 0-8 ani .Un copil cu vârsta între 8 şi 16 ani plăteşte 10 EUR pe noapte pe persoană dacă foloseşte un pat suplimentar.Un copil mai mare sau adult plăteşte 17 EUR pe noapte pe persoană dacă foloseşte un pat suplimentar.

 

Va recomandam
Unitati pe care clientii le apreciaza
Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2022 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2022, Oferte de cazare pe litoral in 2022

made with by newpixel.ro