Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Romania
  3. /
  4. Covasna
  5. /
  6. Hotel CAPRIOARA
Căutare

Hotel CAPRIOARA

    
Covasna, Romania Arata pe harta

Pentru a calcula tariful exact folositi formularul alaturat

Informatii

Hotelul Caprioara 4*  este una dintre cele mai cunoscute unitati de cazare si tratament din statiunea Covasna, statiune de renume international, cu caracter unic, datorita bogatiei sale in resurse naturale utilizate in preventia si tratamentul bolilor cardiovasculare. 
Tarifele nu includ taxa de statiune in valoare de 3 lei/persoana/zi.

Dotari si servicii

Hotel Caprioara 4*  dispune de: 119 camere duble, 17 camere single, 4 camere pentru persoane cu dizabilități si 4 apartamente, 2 restaurante,  Bar Capri  situat in lobby si Bar panoramic  situat la etajul al IX-lea al hotelului, baza de tratament proprie,2 sali de conferinte cu capacitati de pana la 120 de persoane, dotate cu toate facilitatile.

Baza de tratament a hotelului este complet renovata si dotata cu aparatura medicala de ultima generatie oferind servicii de calitate, atat prin factorii naturali cat si prin profesionalismul personalului calificat, fiind specializata in tratarea afectiunilor cardiovasculare, cat si a altor afectiuni. 

Tratamentul balnear cu rezultate exceptionale in cazul bolilor cardiovasculare constituie atractia turistilor si a facut ca orasul Covasna sa devina o statiune de interes national, dar si de interes international, recunoscuta ca fiind statiunea “inimii” .
Baza de tratament Turism Covasna S.A. este singura baza de tratament din statiune care are 3 incinte de mofete si este situata direct pe sursa de gaz mofetic si apa minerala.

INDICATII TERAPEUTICE
1. Afectiuni cardiovasculare: arteriopatii, cardiopatie ischemica cronica, hipertensiune arterial, afectiuni venoase, valvulopatii 
2. Afectiuni neurolgice:sechele dupa accidente vasculare cerebrale la bolnavi echilibrati neurologic si cardiovascular, boli ale sistemului nervos periferic: radiculopatii, polinevrite, sechele
posttraumatice ale nervilor periferici:
3. Afectiuni reumatice; afectiuni articulare si abarticulare de tip degenerativ tip artroze, stadiul cronic, afectiuni degenerative cronice ale coloanei vertebrale – spondiloze, boli cronice inflamatorii articulare, cu probe biologice normale, reumatisme de focar (dupa asanarea focarului), osteoporoza
4. Alte afectiuni; boli endocrine, in general hipofunctionale, boli de nutritie: diabet zaharat compensat, obezitate, guta, afectiuni dermatologice (psoriasis, eczeme cronice)

Mofetele au fost folosite de foarte mult timp in tratamentul mai multor afectiuni (boli ale sistemului arterial, boli cardiace si cardiovasculare, hipertensiune arteriala, diferite tipuri de boli reumatice, anumite boli ginecologice cronice, probleme de infertilitate si impotenta). Gazul CO2 are un efect de dilatare asupra vaselor de sange periferice sporind astfel circulatia sangelui in muschi si tesuturile conjunctive, scade tensiunea arteriala, imbunatateste activitatea inimii, creste circulatia periferica si sistemica, imbunatateste capacitatea la efort si calitatea vietii, creste capacitatea de concentrare. Pe langa efectul benefic al CO2, de o mare importanta este efectul radonului asupra sanatatii pacientului. S-a demonstrat ca terapia cu radon la radiatii de nivel scazut poate avea un efect pozitiv asupra sanatatii, poate induce sau activa functiile de reparare a ADN-ului, raspunsurile imune. Detalii…

Contraindicatii
- contraindicatii generale (afectiuni acute febrile, boli infectioase, boli venerice in stadiul de contagiozitate, purtatori de germeni patogeni, stari casectice, tumori maligne sau benigne cu potential de malignizare cunoscut, hemoragii de orice natura, insuficienta cardiaca, renala sau hepatica)
- contraindicatii specifice (infarct miocardic cu evolutie severa in faza acuta, cardiopatii ischemice cu crize frecvente, cardiopatii nedureroase cu tulburari majore de ritm sau conducere, valvulopatii cu fenomene de insuficienta cardiaca sau accidente trombotice recente, hipertensiune arteriala in stadiul 3 sau HTA cu complicatii,ateroscleroza cerebrala cu tulburari psihice si de comportament, accidente trombotice cerebrale cu sechele neurologice importante). 

Tratamentul de recuperare fizica medicala se realizeaza prin intermediul urmatoarelor tipuri de proceduri principale cu factori naturali de cura: baia cu apa minerala carbogazoasa, mofeta (pacientul sta in picioare, cu nivelul bioxidului de carbon sub nivelul inimii), kinetoterapie, climatoterapia si cura de teren, aerosoli cu apa minerala si aerosoli rasinosi.

Pentru a beneficia de tratament turistii nu trebuie sa prezinte trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate.
Procedurile neefectuat in zilele de sambata si duminica se reprogrameaza in celelalte zile ale sejurului.

Servicii masa
Dotari camere

Dotari camere: minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, incalzire si aer conditionat proprii, baie cu dus, uscator de par, halat de baie.

Facilitati
Piscina Internet Parcare Restaurant Balcon Sala fitness Minibar
Facilitati copii
Va recomandam
Unitati pe care clientii le apreciaza
Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2024 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2024, Oferte de cazare pe litoral in 2024

made with by newpixel.ro