1. Romania
  2. Crisan
  3. Complex SUNRISE CRISAN
Căutare
Destinație/numele proprietății:
Data check-in:
Data check-out:
Numar adulti:
Numar copii:
Camere:

Complex SUNRISE CRISAN

   
Crisan, Romania Arata pe harta

Ai nevoie de ajutor ? Suna la:
Tarife

Informatii

Este localizat in inima uneia dintre cele mai frumoase delte ale lumii: Delta Dunarii; a doua ca marime si cea mai bine conservata delta a Europei, la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina, in satul pescaresc Crisan, la intersectia drumului catre Caraorman si bratele Dunarii Vechi. 

Dotari si servicii

Complexul dispune de: restaurant pe doua nivele, capacitate de 150 de locuri unde se pot servi mancaruri traditionale din peste specifice zonei sau mancaruri din meniul international, 2 Sali conferinte, 20 de locuri si 100 de locuri dotata cu video-proiector, ecran, flipchart, sala de biliard si tenis de masa pentru cunoscatori, piscina copii, piscina adulti, sezlonguri, umbrele de soare, terasa in aer liber, sala de fitness pentru cei care doresc sa se mentina in forma maxima, disco-club (sonorizare, jocuri de lumini, ceata, fum si efecte speciale de ultima generatie), lac propriu de pescuit, se pot organiza: - excursii si plimbari in Delta Dunarii cu barci cu motor pe trasee turistice. 

Servicii masa

Dotari camere

Sunrise Resort **** este structurat in Hotel si Sat pescaresc prevazut cu Bungalowuri pozitionate in jurul unui iaz. Va pune la dispozitie 29 ( 58 locuri ) de camere in Hotel si 45 ( 90 locuri ) de camere in Bungalowri.
Dotari camera: baie proprie complet dotata, aer conditionat, telefon cu acces international, T.V. Prin satelit, minibar si conexiune wirless la internet.

 

 

Facilitati

Internet Sala de conferinte Restaurant Sezlonguri Gratuite Wifi gratuit
Facilitati copii

Paradis Vacante de Vis
  • S.C. Amarino SRL
  • CIF RO7082954
  • Inreg. la ORC sub nr. J13/5504/1994,
  • Persoană Juridică Română cu sediul în
  • Strada Alexandru cel Bun 4B, Et. 3 Constanta, Romania
  • Tel. 0241 60 61 36
Copyright 2020 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate
Hoteluri pe litoral sezon 2020, Oferte de cazare pe litoral in 2020
dezvoltat de newpixel.ro