1. Romania
  2. Crisan
  3. Complex DANUBE DELTA RESORT
Căutare
Destinație/numele proprietății:
Data check-in:
Data check-out:
Numar adulti:
Numar copii:
Camere:

Complex DANUBE DELTA RESORT

    
Crisan, Romania Arata pe harta
Tarife

Pentru a calcula tariful exact folositi formularul alaturat
Data check-in:
Data check-out:
  
Camere:
Adulti:
Copii:
Informatii

Inaugurat in iunie 2010 este singura locatie turistica din Delta Dunarii premiata la Gala FashionTV Tourism Awards, primind distinctia “cel mai fashion hotel din Delta Dunarii” precum si pentru " cele mai bune servicii turistice oferite".
 

 

Dotari si servicii

Complexul  asezat pe o suprafata de 10.000 mp, inconjurat de ape dispune de : piscina incalzita ( min 32 de grade Celsius, atat ziua cat si noaptea ),  de dimensiuni generoase ( 150 mc apa ) cu adancimea de la 1,4 m la 2 m, dotata cu instalatii de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si instalatie de cromoterapie, sezlonguri, umbrele, prosoape pentru plaja , baldachine

DJ, animatori, instructor sporturi nautice, asistenta medicala in permanenta.

Restaurant capacitate 110 locuri (cu zona exterioara) amenajat in stil exotic, dar cu influente deltaice, deasupra apei, va ofera, pe langa preparatele culinare traditionale ecologice si preparate pentru vegetarieni si diabetici.

Servicii masa

Dotari camere

Camera standard matrimoniala/dubla: camere elegante si spatioase (suprafata 20 mp) sunt dotate cu mobilier si corpuri de iluminat din nuc, bambus si ratan, LCD, tv satelit, aer conditionat, minibar incalzire centrala, lenjeria alba din damask baie proprie, spatioasa, cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie, papuci si produse cosmetice din gama deluxe - hydro basics. Mape si brosuri in camera cu informatii utile si harti cu Delta Dunarii, excursii, puncte de interes.
Hotel Plutitor: este o nava care ofera confortul unui hotel de lux, dar unde nu simti apasarea zidurilor, unde nu esti deranjat si nu deranjezi pe nimeni - un hotel plutitor in care te simti liber. Ce poate fi mai frumos decat sa poti dormi, manca sau sa te poti distrasau pescui chiar de la bordul lui , pe un canal din inima Deltei, dar fiind in acelasi timp foarte aproape de civilizatie, aflandu-se in imediata apropiere a complexului Danube Delta Resort (acces pe uscat) cu acces la toate facilitatile acestuia (piscina, barbeque etc) 

Facilitati

Piscina Internet Restaurant
Facilitati copii

Paradis Vacante de Vis
  • S.C. Amarino SRL
  • CIF RO7082954
  • Inreg. la ORC sub nr. J13/5504/1994,
  • Persoană Juridică Română cu sediul în
  • Strada Alexandru cel Bun 4B, Et. 3 Constanta, Romania
  • Tel. 0241 60 61 36
Copyright 2020 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate
Hoteluri pe litoral sezon 2020, Oferte de cazare pe litoral in 2020
dezvoltat de newpixel.ro