Oferte 1450 lei Rezervi acum, platesti la anul Despre noi Achita-ti vacanta cu plata ramburs Tichete de vacanta Atractii pe litoral Site-uri utile Termeni si conditii Despre noi Contract cu turistul Politica cookie Termeni si conditii Politica de confidentialitate
Vanzare in rate

In AGENTIA PARADIS VACANTE DE VIS puteti opta pentru achizitioanarea sejurului dumneavoastra in rate cu plata unui avans de minim 20%.

Parteneri BCR în programul de rate egale, cu 0% dobanda

Cumparaturile efectuate cu cardurile de credit BCR la Comerciantii Parteneri BCR pot fi achizitionate într-un numar de 2 - 12 rate egale, cu dobanda 0!
Cardurile de credit BCR te ajuta sa faci cumparaturi în maxim 12 rate egale, cu dobanda 0!
Sunt înscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea Rate fara dobanda.
Numarul de rate fara dobanda variaza de la un comerciant la altul, în intervalul minim 2 - maxim 12 rate, este afisat vizibil în locatia comerciantului si apare tiparit pe chitanta POS la autorizarea tranzactiei.
Pentru a beneficia de 0% dobanda la cumparaturile efectuate în sistemul de rate, clientul trebuie sa ramburseze în fiecare luna pana la data scadenta 100% din soldul nou comunicat în extrasul de cont.

Paradis Vacante de Vis
  • S.C. Amarino SRL
  • CIF RO7082954
  • Inreg. la ORC sub nr. J13/5504/1994,
  • Persoană Juridică Română cu sediul în
  • Strada Alexandru cel Bun 4B, Et. 3 Constanta, Romania
  • Tel. 0241 60 61 36
Copyright 2020 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate
Hoteluri pe litoral sezon 2020, Oferte de cazare pe litoral in 2020
dezvoltat de newpixel.ro