Oferte 1450 lei Rezervi acum, platesti la anul Despre noi Achita-ti vacanta cu plata ramburs Tichete de vacanta Atractii pe litoral Site-uri utile Termeni si conditii Despre noi Contract cu turistul Politica cookie Termeni si conditii Politica de confidentialitate
Discount Card

Cine suntem: Paradis Discount Card este un card de reduceri care poate fi utilizat pentru achiziționarea de servicii de la comercianții participanți la proiect, de pe litoral. Paradis Vacanțe de Vis, unul dintre primii Tour Operatori români, având o experiență de peste 19 ani în vânzarea de vacanțe pe litoral, a creat acest instrument de economii pentru turiștii aflați în vacanță pe litoral. La această inițiativă au aderat comercianți și prestatori de servicii, din diverse sectoare, care oferă reduceri cuprinse între 10 și 30% din valoarea totală a serviciilor prestate.

Cum îl achiziționezi? Paradis Discount Card se poate achiziționa de la agenții de turism Paradis Vacanțe de Vis prezenți pe toată durata sezonului estival, în toate stațiunile de pe litoral. Dacă dorești să achiziționezi un astfel de card ne poți contacta la numărul de telefon 0726 77 90 66 iar agenții noștri îți vor aduce cardul la hotelul în care ești cazat.

Cât costă? Paradis Discount Card se poate achiziționa la prețul de 99 lei

Posesorul cardului beneficiază de reduceri la comercianți pentru întrega familie (grup de prieteni).  

Cum funcționează: Dacă ești în posesia unui Paradis Discount Card: -    trebuie să verifici lista afișată pe site-ul nostru, actulizată cu comercianții care oferă reduceri (dacă folosești aplicația vei putea vizualiza comercianții care se află în apropierea ta) -    te prezinți la comerciant și îi prezinți Paradis Discount Card, pentru ca acestă să poată opera reducerea de care urmează să beneficiezi. -    Înainte de efectuarea plății trebuie să informezi comerciantul de faptul că beneficiezi de o reducere în baza Paradis Discount Card. -    În momentul în care vei primi bonul vei putea observa discountul de care ai beneficiat.

ÎN BAZA CARDULUI REDUCEREA SE APLICĂ ATÂT POSESORULUI DE CARD CÂT ȘI ÎNSOȚITORILOR ACESTUIA

Lista cu comercianții care oferă discount?

Restaurante

Cafenele și cofetării

Crame și produse locale

 

Wine and spirits

 

Sport și aventură

Cosmetică și frumusețe

Artă

 

Parinti si copii

 

Rent a car

1.    Aici găsești lista actualizată cu comercianții care oferă discount în baza PARADIS DISCOUNT CARD.

2.    De aici poți descărca aplicația Paradis Discount Card prin ești anunțat permanent care sunt comercianții participanți la promoție, în zona în care te afli.

Exemplu: Dacă sunteți un grup de 6 prieteni, 2 adulți și 4 copii și dețineți un card Paradis Card Discount îl prezentați la intrarea în Parcul de Aventură Neptun iar aici vi se va aplica discountul menționat pe site de 30%. 2 x 60 lei + 4 x 50 lei= 320 lei total de plată fără PARADIS CARD DISCOUNT 320 LEI – 30% = 224 LEI total de plată cu prezentarea PARADIS CARD DISCOUNT O economie de 96 lei, la o singură atracție, în condițiile în care Paradis Card Discount se poate achiziționa cu 99 lei!

Paradis Vacante de Vis
  • S.C. Amarino SRL
  • CIF RO7082954
  • Inreg. la ORC sub nr. J13/5504/1994,
  • Persoană Juridică Română cu sediul în
  • Strada Alexandru cel Bun 4B, Et. 3 Constanta, Romania
  • Tel. 0241 60 61 36
Copyright 2021 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate
Hoteluri pe litoral sezon 2021, Oferte de cazare pe litoral in 2021
dezvoltat de newpixel.ro