1. Articol - O noua cursa pe aeroportul Mihail Kogalniceanu: Constanta- Tallinn

O noua cursa pe aeroportul Mihail Kogalniceanu: Constanta- Tallinn

Căutare
Destinație/numele proprietății:
Data check-in:
Data check-out:
Numar adulti:
Numar copii:
Camere:
Articol adaugat pe 12.02.2018

O noua cursa pe aeroportul Mihail Kogalniceanu: Constanta- Tallinn
După participările la târgurile de turism de la Helsinki și Bruxelles din luna ianuarie, în perioada 9-11 februarie echipa Paradis Vacanțe de Vis participă la Tîrgul de Turism de la Tallinn (Estonia), cu un stand în care promovează pachete de vacanță în România. Accentul este pus în special pe zona de litoral și Delta Dunării, zonă în care agenția are o experiență de peste 15 ani. În anul 2017 tour operatorul constănțean a adus în vacanțe pe litoral peste 100.000 de turiști români și aproximativ 6.000 din străinătate (Israel, Moldova, Polonia). Urmărind gradul de satisfacție al turiștilor străini, agenția s-a concentrat anul acesta pe încheierea de parteneriate cu companii aeriene care să ofere zboruri directe pe aeroportul din Constanța. 
Astfel pe peprioada târgului Tourest 2018 Estonia au fost încheiate contracte cu compania Nordica, care va opera în perioada 16.06 – 29.09.2018, două curse săptămânale, pe relația Tallinn - Constanța, la prețuri începând cu 89 Euro dus/întors
Se deschide astfel o nouă oportunitate și pentru constănțeni de a călători în Estonia, cu zbor direct din Constanța. Agenția Paradis Vacanțe de Vis în colaborare cu compania Nordica a pregătit pachete interesante de vacanță care vor fi disponibile în zilele următoare pe site-ul agenției www.paradistours.ro.
Anul trecut agenția Paradis Vacanțe de Vis a început un parteneriat deosebit împreună cu compania aeriană Blue Air reușind să ofere turiștilor din Cluj, Timișoara și Oradea posibilitatea de a ajunge într-o oră pe litoral. Succesul acestui proiect a convins partenerii să continue și în anul 2018 oferind turiștilor pachete complete cu prețuri începând cu 849 lei/pers pentru un sejur de 7 nopți care cuprinde transport dus/întors cu avionul, bagaje 30kg, cazare 7 nopți la un hotel de 3* cu mic dejun și plajă privată. 
Și pentru că se apropie Târgul de Turism al României, agenția Paradis Vacanțe de Vis vă așteptă în pavilionul B2, standurile 14,15 cu #ofertelitoral2018 și ultimele pachete Early Booking la peste 300 de hoteluri de pe litoral.

< inapoi la toate noutatile
Paradis Vacante de Vis
  • S.C. Amarino SRL
  • CIF RO7082954
  • Inreg. la ORC sub nr. J13/5504/1994,
  • Persoană Juridică Română cu sediul în
  • Strada Alexandru cel Bun 4B, Et. 3 Constanta, Romania
  • Tel. 0241 60 61 36
Copyright 2021 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate
Hoteluri pe litoral sezon 2021, Oferte de cazare pe litoral in 2021
dezvoltat de newpixel.ro