Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Noutati
  3. /
  4. Articol - Ce înseamnă fenomenul de Revenge Travel și de ce ia avânt?

Ce înseamnă fenomenul de Revenge Travel și de ce ia avânt?

adaugat pe 23.05.2022
Ce înseamnă fenomenul de Revenge Travel și de ce ia avânt?

Orice moment de cumpănă din Istorie a dat naștere de asemenea la noi fenomene pozitive. În cazul pandemiei de Covid, în materie de Turism, mulți au început să își ia vacanțe "din răzbunare" pentru timpul pierdut sau pentru ocaziile neîncercate.

 

Există trend-uri post-izolare? Categoric! Inclusiv în Travel. Deși termenul de "răzbunare" este unul cu o conotație negativă, procesul acestuia în Travel este unul pozitiv. Este un fenoment discutat din anul 2021, iar originea sa s-a pierdut în aglomerație, spun surse din domeniul Turismului. "Revenge Travel" sau "Călătoriile din răzbunare" este o sintagmă des folosită în revelația de soiul: "Hey! Viața este scurtă. Vreau să fac rezervare în acel loc nou! Vreau să petrec mai mult timp cu familia și prietenii. Vreau să mă conectez cu Natura!".

 

Câți dintre noi nu putem spune că exact acest sentiment ne-a pornit într-o aventură rară pentru noi în anul 2021 sau în anul 2022? Cu alte cuvinte, este de înțeles!

 

Așadar, hotelierii trebuie să fie pregătiți pentru acest NOU val de turiști ce își vor dori neapărat o vacanță oriunde, atâta timp cât locul este unul superb, cu servicii prietenoase și costuri corecte. Se anticipează o avalanșă de astfel de călătorii din răzbunare, așa că aranjați paturile și așezați tacâmurile pe masă pentru turiștii vechi, dar și pentru cei noi ce fac acum un mare pas înainte și descoperă ce înseamnă cu adevărat să călătorești și să guști un sejur perfect!

 

[Descoperă acum ofertele noastre pe Paradistours.ro]

inapoi la lista toate noutatile
Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2023 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2024, Oferte de cazare pe litoral in 2024

made with by newpixel.ro