Filtreaza dupa: 1 stea | 2 stele | 3 stele | 4 stele | 5 stele
PUFLENE RESORT       
Puflene Resort 4*  situat pe malul lacului Murghiol din Delta Dunarii, este un nou concept turistic ce ofera un confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta calitate si profesionalism.
Vezi detalii
Complex PENINSULA RESORT       
Complexul este localizat in Murighiol, chiar pe malul lacului. Peninsula Resort pune la dispozitia oaspetilor un bar, o gradina si locuri de parcare private gratuite. In zona inconjuratoare se poate pescui.Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 5 km, iar Aeroportul Tulcea este situat la 35 km. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Vezi detalii
Pensiunea LAGUNA ALBASTRA       
La intrarea in Delta Dunarii, in Murighiol, gasesti pensiunea Laguna Albastra, locul care iti poate oferi o experienta fantastica, cum nu ai mai avut parte pana acum!
Vezi detalii
BELUGA       
Pensiunea Beluga se afla în Delta Dunarii, Murighiol si ofera  cazare de 4 margarete, este amplasata într-o zona superba pe marginea lacului Murighiol...
Vezi detalii
Complex CASTALIA      
Hotelul este  situat la 12 km de centrul satului Murighiol.
Vezi detalii
Pensiunea RIO DIVINO      
Pensiunea este amplasata intr-o zona, linistita, departe de aglomeratia si zgomotele orasului, chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului Murighiol Accesul la pensiune se face cu autoturismul pana in parcarea proprie
Vezi detalii
Green Delta      
Pensiunea Green Delta se afla in interiorul satului Murighiol.
Vezi detalii