Complex PENINSULA RESORT       

Detalii hotel

Complexul este localizat in Murighiol, chiar pe malul lacului. Peninsula Resort pune la dispozitia oaspetilor un bar, o gradina si locuri de parcare private gratuite. In zona inconjuratoare se poate pescui.Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 5 km, iar Aeroportul Tulcea este situat la 35 km.
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Dotări și servicii

Complexul Peninsula ofera o piscina in aer liber si un restaurant. In toate zonele proprietatii este disponibil Wi-Fi gratuit. Facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa; camere de familie camere izolate fonic; incalzire. Fumatul este interzis in toate spatiile publice si private.

Dotări camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, un TV cu ecran plat, o zona de relaxare, un frigider si o baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Acestea beneficiaza de vedere la lac.
Camera dubla family  sunt situate la parter si dotate cu pat matrimonial si 2 paturi suprapuse. Capacitatea camerei este de 2 adulti cu 2 copii pana in 10 ani.
Apartamentul este format din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila.
Duplex este format din 2 camere cu scara interioara. Dormitorul este dotat cu 2 paturi pentru copii. Capacitatea de cazare este de 2 adulti cu 2 copii pana la 18 ani

Listă facilități
  • Piscina
  • Internet
  • Restaurant
  • Aer Conditionat
  • Minibar
Politica copii

Oferta standard