Vila DIAMANT      

Detalii hotel

VILA DIAMANT este situata intr-o zona linistita, intima ce ofera un plus de relaxare si confort oaspetilor nostri. Aceasta a fost construita in anul 2004, fiind o vila moderna, situata in zona centrala a statiunii Neptun, langa vilele de protocol de pe malul lacului Neptun si Hotel Neptun. Se afla la o distanta de doar 10 minute de mers pe jos pana la plaja si 5 minute de km 0 al statiunii Neptun.
Vila Diamant se inchiriaza exclusiv la cheie. Locatia poate fi inchiriata pe tot parcursul anului, oaspetii beneficiind si de serviciile unei menajere.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020.  Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotări și servicii

Vila dispune de o terasa mare din care se poate admira gradina in care se afla piscina, un foisor cu doua mese a cate 4 locuri, un gratar, sezlonguri, zona de joaca pentru copii si balansoare. Curtea are 800 mp si este gazonata.
Pentru incalzire si apa calda tot timpul anului, vila are centrala termica proprie pe gaz. Ofera toate conditiile pentru relaxare si distractie departe de agitatia plajei, turistii putand juca sah, remi sau ping-pong sau lucra la sacul de box.

Dotări camere

Locatia este dispusa pe 3 nivele.
Pe parter se regasesc o sufragerie spatioasa cu zona de living si o zona de luat masa, o bucatarie mare complet echipata, doua camere duble si doua bai.
Pe etajul 1 se regasesc 4 camere duble cu terase mari, din care 3 camere cu baie in camera si o camera cu baia pe culoar. Pe etajul 2 se afla doua camere duble, cu o singura baie pe culoar, recomandate familiilor. De asemenea, la etajul 2 este o terasa mare de unde se vede frumos zona verde a vilelor de protocol. Aceasta terasa este zona preferata a oaspetilor nostri pentru a bea cafeaua de dimineata.
Vila poate primi maxim 16 oaspeti.

Listă facilități
  • Piscina
  • Internet
  • Loc de joaca
  • Parcare
  • Aer Conditionat
Politica copii