Hotel&Spa NEW SPLENDID (Adults Only)       

Detalii hotel


NEW SPLENDID HOTEL, noul corp construit, este o extindere a corpului principal si a fost inaugurat in primavara anului 2016, restaurantul, receptia si lobby-ul fiind comune cu Hotel Splendid.
In New Splendid Hotel se pot caza doar adulti si copiii peste 16 ani. Capacitatea hotelului este de 24 de camere astfel: 8 Camere Duble/Twin Superioare cu vedere catre lac, 7 Camere Duble/ Twin Superioare cu vedere catre statiune, 3 Camere Duble Superioare cu Jacuzzi cu vedere catre lac, 3 Camere Duble Superioare cu Jacuzzi cu vedere catre statiune, 1 Camera Dubla Deluxe, 1 Apartament Wellness, 1 Apartament Executive.

Dotări și servicii

Centrul wellness este destinat exclusiv adultilor si copiilor cu varsta mai mare de 16 ani, acesta ofera o piscina interioara cu zona de hidromasaj, sauna uscata, sauna umeda, dus emotional, fantana de gheata si o zona de relaxare, dar si de servicii de masaj, cu programare prealabila.
Serviciile de wellness se achita suplimentar.

NU se accepta animale de companie.

 

Dotări camere

Dubla /twin Superioara vedere lac/ statiune si balcon
Facilităţile camerei: vedere spre lac/ statiune, balcon privat, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer condiţionat, încălzire, minibar, kettle, serviciu de trezire, pardoseală de gresie, plasă de ţânţari, garderobă/dulap. Baie: duş, cada, uscător de păr, halat de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă, prosoape. Situate la etajele I-IV. Etaje superioare accesibile cu liftul.Suprafaţa camerei: 29 m².
Dubla Superioara cu jacuzzi vedere lac/ statiune, fara balcon
Facilităţile camerei: vedere spre lac/ satiune, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer condiţionat, încălzire, minibar, kettle, serviciu de trezire, pardoseală de gresie, plasă de ţânţari, garderobă/dulap. Baie:  cada cu hidromasaj, uscător de păr, halat de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă, prosoape. Situate la etajele I-III,  accesibile cu liftul.Suprafaţa camerei: 30 m².
Dubla deluxe cu terasa – 1 camera
Facilităţile camerei: vedere spre lac si spre statiune, terasa, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer condiţionat, încălzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseală de gresie, plasă de ţânţari, garderobă/dulap, facilitati pentru preparare de ceai/cafea.Baie: cada cu hidromasaj, uscător de păr, halat de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă, prosoape. Situata la etajul IV.Suprafaţa camerei: 30 m².
Apartament Wellness (Deluxe Suite with Spa Bath and Lake View) – 1 apartament
Facilităţile apartamentului: vedere spre lac. Compus din dormitor si living open space si chicineta. Dispune de: terasa cu jacuzzi, zona de relaxare, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, birou, aer condiţionat, încălzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseală de gresie, plasă de ţânţari, garderobă/dulap, zonă de luat masa, zona de gatit, frigider, cuptor cu microunde, facilitati pentru preparare de ceai/cafea. Baie: cada cu hidromasaj, dus, uscător de păr, halat de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă, prosoape. Situat la etajul V. Suprafaţa apartamentului: 45 m².
Apartament Executive – 1 apartament
Facilităţile apartamentului: vedere spre statiune. Compus din dormitor, living, precum si o chicineta open space. Dispune de: terasa, zona de relaxare, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, birou, aer condiţionat, încălzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseală de gresie, plasă de ţânţari, garderobă/dulap, bar, zona de gatit, frigider, cuptor cu microunde, facilitati pentru preparare de ceai/cafea, baie, cada cu hidromasaj, dus, uscător de păr, halat de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă, prosoape. Situat la etajul V.Suprafaţa apartamentului: 55 m².

 

 

 

 

 

Listă facilități
  • Piscina
  • Internet
  • Sala de conferinte
  • Parcare
  • Restaurant
  • Centru SPA
  • Aer Conditionat
  • Balcon
  • Minibar
Politica copii

Oferta standard