Hotel NEVADA       

Detalii hotel

HOTEL NEVADA este situat in apropiere de statiunea Mamaia, in zona Universitatii Ovidius, la doar cateva minute de mers cu masina de plaja. Acesta dispune de 45 camere din care: 31 camere duble (cu pat matrimonial), 10 camere twin (cu doua paturi separate) si 4 apartamente Junior Suite.

Dotări și servicii

Hotel Nevada este deschis tot timpul anului si reprezinta locul ideal atat pentru oamenii de afaceri, cupluri ce doresc o atmosfera romantica, grupuri de prieteni dornici de relaxare si distractie, cat si pentru familii cu copii.
Restaurant: Hotel Nevada va pune la dispozitie un restaurant unde va rasfatam cu preparate delicioase din bucataria internationala.
Sala conferinte: sala de Conferinte Nevada va sta la dispozitie pentru orice tip de intalnire de afaceri, team building si organizari de conferinte private.
Bar & Lounge :NEVADA BAR&LONGE este barul situat la parterul hotelului, avand o capacitate de 50 de locuri, unde va puteti rasfata cu o varietate de bauturi fine pe gustul fiecarui client pe care barul vi le pune la dispozitie.
De asemenea, hotel NEVADA va ofera si o terasa exterioara, situata de asemenea la parterul hotelului, cu o capacitate de 35 de locuri.

Dotări camere

Toate camerele au mobilier nou, climatizare, televizor LCD, baie, minibar, balcon micut cu vedere la lac sau strada, internet, halat de baie, papuci.
Apartamentele sunt formate din living si dormitor matrimonial.

Listă facilități
  • Sala de conferinte
  • Parcare
  • Restaurant
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
- 1 copil 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar.
Nu se pot amplasa paturi suplimentare.

Oferta standard