Hotel TOMIS      

Detalii hotel

HOTEL TOMIS este situat intr-o oaza de verdeata si se afla la 500 m de plajele cu nisip fin ale Statiunii Neptun. Acesta are  93 camere duble si 3 apartamente. 


Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020.  Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotări și servicii

Cadrul natural de care se bucura statiunea Neptun: Marea Neagra, avand o plaja lata cu nisip fin, padurea Comorova cu vegetatie abundenta, Lacul Neptun, parcul de distractii Paradis Land, spatiile verzi generoase din jurul hotelurilor recomanda aceasta statiune pentru cei ce vor sa se bucure de natura si liniste.
Linistea oferita de spatiul verde din jurul hotelului invinge agitatia din centrul statiunii. Avantajul hotelului este pozitionarea centrala la cateva minute de plaja din Neptun, de terase, restaurante, cluburi si spatii de agrement.
Detine parcare in limita locurilor disponibile, camera de bagaje, seif la receptie, fier de calcat, internet, transmitere de corespondenta prin fax etc.

Dotări camere

Camerele Superior sunt renovate complet si dispun de parchet laminat, saltele noi, LED TV cu canale HD, aer conditionat,  baile au cadita si uscatoare de par. Camerele de la etaj au balcon
Apartamentele sunt in numar de trei si cate unul pe fiecare etaj. Apartamentul este format dintr-o incapere cu pat matrimonial si una cu o canapea extensibila. Baia este cu cabina de dus. Apartamentele nu au balcon.

Listă facilități
  • Parcare
  • Aer Conditionat
  • Minibar
  • Internet
Politica copii

In camera cu 2 adulti:- maxim 2 copii in camera dubla;
-  copiii 0 - 1.99 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar;
- 1 copil: 2 - 10.99 ani achita - 40 lei/ zi;
- 1 copil peste 11 ani, copilul achita patul suplimentar 99 lei/ zi;
- 2 copii: 2 - 17.99 ani, primul copil achita 40 lei/ zi, iar pentru al 2-lea copil se achita patul suplimentar 99 lei/ zi;

Oferta standard

Maxi Early Booking

Rusalii