Hotel SHINE       

Detalii hotel

HOTEL BOUTIQUE SHINE este situat in superba zona verde din nordul statiunii Neptun. Este un hotel de tip small luxury, diferit de conceptul clasic hotelier.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020.  Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotări și servicii

Hotelul ofera camere matrimoniale, garsoniere si apartamente cu suprafata generoasa, fiecare cu design unic, decorate cu tapet si mobilate modern. Clientii hotelului au la dispozitie o piscina moderna si jacuzzi in aer liber.

Dotări camere

Camerele duble standard au suprafata de 20mp, fiecare camera avand design unic, aer conditionat, minibar. Paturile matrimoniale sunt tapitate cu piele naturala si au dimensiunile saltelei de 180x200cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern. Baile moderne si spatioase au in dotare cabine de dus cu hidromasaj, aparat radio, mobiler din lemn de stejar.
Camerele duble cu vedere la promenada au suprafata de 20mp, design unic pentru fiecare camera, aer conditionat, minibar. Paturile sunt tapitate cu piele naturala si au dimensiunile saltelei de180x200cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern. Baile moderne si spatioase au in dotare cazi cu hidromasaj, aparat radio, mobiler din lemn de stejar.
Suita Junior are suprafata de 32mp, aer conditionat, minibar, perete cortina  spre promenada la strada strada principala in Statiunea Neptun. Patul matrimonial  este  tapitat cu piele naturala si are dimensiunile saltelei de 180x200cm. Peretii  sunt tapetati in totalitate cu tapet modern. Baia moderna si spatioasa are in dotare cabina dus cu hidromasaj, aparat radio, mobilier din lemn de stejar.
Suita are suprafata de 32mp, aer conditionat, minibar, perete cortina spre promenada la strada principala in Statiunea Neptun. Patul matrimonial este tapitat cu piele naturala si are dimensiunile saltelei  de 180x200cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern. Baia moderna si spatioasa are in dotare jacuzzi si mobilier din lemn de stejar.
Garsoniera are suprafata de 28mp, design modern, minibar. Patul matrimonial este tapitat cu piele naturala si are dimensiunile saltelei de 180x200cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern. Ofera in plus fata de camere un living cu o canapea extensibila si un blacon. Baia moderna si spatioasa are in dotare cabina dus cu hidromasaj.

Listă facilități
  • Piscina
  • Internet
  • Restaurant
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
Copilul cu varsta intre 0-7.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
Pentru al doilea copil peste 5 ani, in camerele duble este obligatoriu pat suplimentar.