Hotel SEMIRAMIS      

Detalii hotel

HOTEL SEMIRAMIS este situat in inima statiunii Saturn, la doar 20 m de plaja. Acesta dispune de 5 etaje, 280 camere duble twin (paturile se pot uni). 

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotări și servicii

Complet renovat in perioada 2016-2017, isi asteapta turistii in camere moderne, decorate in culori calde.
Hotel Semiramis pune la dispozitia turistilor terasa, bar de zi, loc de joaca pentru copii, dus in partea laterala a hotelului (dinspre plaja), parcare gratuita (nepazita), internet, supraveghere video in incinta, instalatie detectare incendiu in hotel si restaurant, apa calda din sursa proprie. 
Nu se accepta animale de companie.

Dotări camere

Toate camerele sunt duble cu paturi twin (105x200, paturile se pot uni) si sunt dotate cu: TV, aer conditionat, minibar, balcon, pheon, prosoape de plaja, scaune pe balcon, scrumiera.

Listă facilități
  • Parcare
  • Restaurant
  • Aer Conditionat
  • Balcon
  • Minibar
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
- 0 - 4.99 ani,  beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, pranz si/ cina;
- 6 - 11.99 ani, cazati in camera cu parintii, beneficiaza de gratuitate la cazare, se achita pentru fiecare 50% din tariful de masa mic dejun, pranz si/ cina;
- copiii cu varsta 13 - 14.99 ani, cazati in camera cu parintii, beneficiaza de gratuitate la cazare, se achita pentru fiecare 100% din tariful de masa mic dejun, pranz si cina.
Nu exista posibilitatea unui pat suplimentar in camera.