Hotel SAVOY       

Detalii hotel

Hotel Savoy dispune de plaja privata
Turistii beneficiaza de 2 sezlonguri gratuite si 1 umbrela.

 

HOTEL SAVOY este situat in partea de nord a statiunii, pe plaja, ideal atat pentru turismul de vacanta, cat si pentru cel de afaceri.

Dotări și servicii

- 47 duble cu vedere la mare cu pat matrimonial;
- 16 duble cu vedere la mare si piscina;
- 42 duble twin;
- 17 duble family cu pat matrimonial si o canapea extensibila;
- 16 apartamente.;
- Este permis accesul cu animale de companie pana in maxim 5 kg in maniera gratuita;
- restaurantul cu terasa este situat direct pe plaja;
- 3 spatii de joaca pentru copii supravegheate;
- piscina cu circuit inchis pentru adulti si copii, sezlonguri si umbrele;
- sala de conferinte;
- parcare gratuita.

Dotări camere

Toate camerele sunt dotate cu instalatie de climatizare, TV LED, minibar GRATUIT (se alimenteaza o data pe zi: 2 Pepsi Cola 330ml, Mirinda 330ml, 2 Seven Up 330ml, 2 ape plate 500ml, 2 ape minerale 500ml, 2 Lipton Ice Tea 500ml, 2 beri 500ml), seif, baie proprie cu cada, balcon, internet, uscator de par, telefon (in camera si baie), priza pentru aparat de barbierit in baie. Toate camerele sunt prevazute cu sistem de acces in camera pe baza de cartele magnetice. 
Camera dubla twin: are o suprafata generoasa de aproximativ 30 mp, ce include un balcon de 5 mp cu deschidere spre mare si lac, are doua paturi separate si un design primitor, asigurandu-ti confortul de care ai nevoie intr-o vacanta, atat pentru odihna cat si pentru activitatile tale obisnuite. Hotelul dispune de 42 de astfel de camere duble, destinate cazarii a cel mult 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 – 11.99 ani sau 2 adulti si 1 copil cu varsta intre 12 – 15.99 ani.
Toate camerele sunt dotate cu cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet.
Camera dubla cu vedere la mare si piscina: are o suprafata generoasa de aproximativ 30 mp, ce include un balcon de 5 mp cu deschidere spre mare, piscina si lac, are un design primitor, asigurandu-ti confortul de care ai nevoie intr-o vacanta, atat pentru odihna, cat si pentru activitatile tale obisnuite.
Hotelul dispune de 16 de astfel de camere duble, destinate cazarii a cel mult 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 – 11.99 ani sau 2 adulti si 1 copil cu varsta intre 12 – 15.99 ani.
Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial, cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet.
Camera dubla family cu vedere piscina/ mare: intram in zona destinata familiilor si te poftim sa alegi una dintre cele 11 camere duble family, unele cu vedere frontala la mare iar altele cu vedere catre mare si lac, impartite pe toate etajele hotelului. Camerele spatioase, cu o suprafata de aproximativ 35 mp ce include un balcon de 5 mp, sunt ideale pentru a te bucura de o vacanta impreuna cu cei dragi.
Numarul maxim de persoane ce pot fi cazate este de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 – 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 – 15.99 ani.
Toate camerele duble family sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibila, cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet.
Apartament Junior:  Acestea sunt ideale pentru un sejur de poveste la mare, cu intreaga familie. Te vei putea bucura de un apartament spatios, elegant si aerisit, cu o suprafata de aproximativ 56 mp, ce include un balcon de 11 mp, dispus pe toata lungimea apartamentului, cu acces atat din dormitor, cat si din living.
Hotelul dispune de 8 astfel de apartamente Junior, cate unul pe fiecare etaj; fiecare apartament poate gazdui pana la 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 – 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 – 15.99 ani.
Apartamentele Junior sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila si sunt dotate cu cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif, internet si o chicineta, cu chiuveta si spatiu de depozitare.
Apartament Senior: Acest tip de apartament are vedere frontala la mare si iti ofera toate conditiile pentru a te bucura de sejurul mult visat, are o suprafata de aproximativ 63 mp, ce include un balcon spatios de 13 mp dispus pe toata lungimea apartamentului.
Hotelul dispune de cate un astfel de apartament pe fiecare etaj, de la 1 la 4 inclusiv, iar capacitatea de cazare a fiecaruia este de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 – 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 – 15.99 ani.
Toate apartamentele Senior sunt formate din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, baie proprie cu cada cu jacuzzi si dus, cartele magnetice de acces, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet.
Apartament Executive: Aici regasim cele doua apartamente Executive, cu o suprafata de aproximativ 76 mp, ce include o terasa de 11 mp; apartamentele sunt special amenajate pentru a imbina confortul unei vacante de vis cu necesitatea de a avea business-ul cat mai aproape.Sunt situate la  etajele 7 si 8.
Apartamentele Executive pot gazdui un numar maxim de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 – 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 – 15.99 ani si sunt formate din dormitor cu pat matrimonial, living generos, cu canapea extensibila si birou utilat, chicineta cu spatiu de depozitare si chiuveta si o baie spatioasa, prevazuta cu cada cu jacuzzi si cabina de dus.
Cele doua apartamente sunt dotate cu cartele magnetice de acces, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet.
Apartamentul Matrimonial: Apartamentul de la etajul 5, cu o suprafata de aproximativ 110 mp, ce include o terasa de 50 mp, cu vedere frontala la mare. Dormitorul cu pat matrimonial, livingul cu canapea extensibila si cele doua bai (una cu cada cu jacuzzi, cealalta cu cabina de dus) iti garanteaza o vacanta de neuitat.
Apartamentul de la etajul 6, de aproximativ 105 mp, ce include o terasa de 40 mp, este format din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila si o baie prevazuta cu cada cu jacuzzi si cabina de dus.
Ambele apartamente au vedere frontala la mare, sezlonguri si mobilier de exterior pe terasa, pot gazdui pana la 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 – 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 – 15.99 ani si sunt dotate cu cartele magnetice de acces, chicineta cu spatiu de depozitare si chiuveta, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet.
Apartamentul Family reprezinta o alta categorie destinata familiilor numeroase este apartamentul Family, compus din doua dormitoare (unul matrimonial, altul twin), living cu canapea extensibila si doua bai. Suprafata generoasa a acestui apartament, de aproximativ 79 mp, ce include un balcon de 11 mp, dispus pe toata lungimea apartamentului, il face potrivit pentru cazarea a 4 adulti si 2 copii sau 5 adulti si 1 copil.

Listă facilități
 • All inclusive
 • Piscina
 • Internet
 • Sala de conferinte
 • Loc de joaca
 • Parcare
 • Restaurant
 • Plaja privata
 • Sezlonguri Gratuite
 • Kid's Club
 • Aer Conditionat
 • Balcon
 • Minibar
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
Camera dubla twin, dubla cu vedere la mare si piscina si dubla cu vedere la mare:
- Primul copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
- Al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani achita 20% dintr-un loc si se acorda 1 pat suplimentar;
- Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita 40% dintr-un loc si se acorda 1 pat suplimentar;
- Copilul cu varsta cuprinsa intre 12-15.99 ani achita 60% dintr-un loc si se acorda 1 pat suplimentar.
Numarul maxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 11.99 ani  SAU 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 – 15.99 ani.
Numarul maxim de paturi suplimentare ce pot fi introduse in camerele duble standard, duble cu vedere la mare si piscina sau in duble cu vedere la mare este 1 (unul).

Camera dubla family/apartament
- Orice copil cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
- Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7- 11.99 ani achita de 40% dintr-un loc si beneficiaza de canapea extensibila;
- Orice copil cu varsta cuprinsa intre 12- 15.99 ani achita 60% dintr-un loc si beneficiaza de canapea extensibila;
- Numarul maxim de persoane admise in camerele duble family si apartamente este de 2 adulti + 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 15.99 ani SAU 3 adulti + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 – 15.99 ani.
- Orice persoana peste 16 ani este considerata adult si va achita 70% dintr-un loc. Al 3-lea adult este acceptat doar in camerele duble family sau apartamente.
- In camerele duble family si apartamente nu se poate introduce pat suplimentar pentru ca in acestea exista deja o canapea extensibila.
IMPORTANT! Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.