Hotel SATURN - VILE LUX        

Detalii hotel

HOTEL SATURN - VILE LUX sunt situate la 150 m de plaja, in zona centrală a staţiunii avand acces din strada principala, inaugurate in 2017, dispun de 28 camere duble si 2 apartamente.

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotări și servicii

Plaja privata aflata la 3 minute de hotel iar acolo avem un beach bar amenajat unde impreuna cu familia sau prietenii va puteti racori setea si savura diverse cocktailuri.
Servicii gratuite: acces piscina cu sezlong, prosoape si umbrela, sala de fitness, spatiu amenajat pentru copii, depozitare si transport bagaje in incinta, stand de presa, pastrarea valorilor, internet wirelles in lobby si în camere, convorbiri telefonice in incinta hotelului, serviciu de trezire, check-mail.
Servicii cu plata: sauna, jacuzzi, capsula Neo Qi – solar, baie cu aburi, scaune ceramice de relaxare, masaj terapeutic si de relaxare, parcare auto, spalatorie, convorbiri telefonice in afara hotelului, room-service.
Nu se accepta animale de companie.  

Dotări camere

Camera de lux superior - matrimoniala cu o suprafata de 26 mp,baie cu dus,terasa,pat patrimonial 180/200cm,canapea extensibila,vedere la piscina/gradina,mobilier modern,decoratiuni marine,baie cu dus.
Apartamente de lux superior - compuse din dormitor si camera de zi,pat matrimonial 180/200cm,canapea extensibila,mobilier modern,decoratiuni marine,terasa cu vedere la gradina,suprafata de 52mp.

Listă facilități
  • Piscina
  • Balcon
  • Minibar
  • Wifi gratuit
Politica copii

FACILITATI COPII pentru serviciile de cazare cu mic dejun:
CAMERA DUBLA:
-2 adulti + 1 copil (0 - 6.99 ani) beneficiaza de gratuitate;
-2 adulti + 1 copil (7 - 11.99 ani) beneficiaza de reducere 40% la serviciile de cazare cu mic dejun;
-2 adulti + 1 copil (12 - 15.99 ani) beneficiaza de reducere 30% la serviciile de cazare cu mic dejun.
FACILITATI COPII pentru servicii cu all inclusiv si demipensiune:
CAMERA DUBLA:
-2 adulti + 1 copil (0 - 6.99 ani) beneficiaza de gratuitate la serviciile de cazare si masa , fara a se acorda pat suplimentar;
-2 adulti + 1 copil (7 - 11.99 ani) beneficiaza de reducere 60% la serviciile de cazare si masa achizitionate de adulti cu pat suplimentar;
-2 adulti + 1 copil (12 - 15.99 ani) beneficiaza de reducere 30% la serviciile de cazare si masa achizitionate de adulti, cu pat suplimentar.