Hotel REGAL      

Detalii hotel

Hotel Regal a fost renovat complet in anul 2021, devenind o locatie de 3 stele, situat la 150 m de mare, potrivit pentru toti cei care vor sa petreaca o vacanta relaxanta la malul marii, in statiunea Costinesti, atat pe perioada sezonului cat si in extrasezon, hotelul fiind dotat cu incalzire cu calorifere. Are o capacitate de 51 de camere.
Animalele de companie nu sunt acceptate in incinta hotelului.

Dotări și servicii

Facilitati hotel:
Restaurant, terase, gradinina interioara
Internet wireless in spatiile comune si in camere
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile
Jocuri de divertisment: table, rummy, carti de joc, XBOX
Sala de conferinte
Piscina cu jacuzzi incalzita functionala si iarna cu sezlonguri pentru adulti si copii
Sauna si Salina in interiorul piscinei.

Dotări camere

Camerele duble standard, sunt dotate cu pat matrimonial,  aer conditionat, TV LCD si cablu, minibar,  internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus, produse de igiena personala(gel de dus, sampon, balsam, betisoare urechi, casca dus, periute si pasta de dinti, papuci de unica folosinta) si uscator de par , balcon dotat cu masuta cu 2 scaune si uscator de haine.
Camerele twin standard,  sunt dotate cu doua paturi de o persoana,  aer conditionat, TV LCD si cablu, minibar,  internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus, produse de igiena personala(gel de dus, sampon, balsam, betisoare urechi, casca dus, periute si pasta de dinti, papuci de unica folosinta) si uscator de par , balcon dotat cu masuta cu 2 scaune si uscator de haine.
Camerele twin confort, sunt dotate cu doua paturi de o persoana, fotoliu extensibil, aer conditionat, TV LCD si cablu, minibar,  internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus, produse de igiena personala(gel de dus, sampon, balsam, betisoare urechi, casca dus, periute si pasta de dinti, papuci de unica folosinta) si uscator de par, balcon dotat cu masuta cu 2 scaune si uscator de haine.
Camerele duble deluxe, sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila de doua persoane,  aer conditionat, TV LCD si cablu, minibar,  internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus, halat de baie, produse de igiena personala(gel de dus, sampon, balsam, betisoare urechi, casca dus, periute si pasta de dinti, papuci de unica folosinta) si uscator de par , balcon dotat cu masuta cu 3 scaune si uscator de haine.
Capacitate maxima camera dubla standard: 2 adulti si 1 copil (1 copil 0-6.99 ani) 
Capacitate maxima camera twin standard: 2 adulti si 1 copil (1 copil 0-6.99 ani)
Capacitate maxima camera twin confort: 2 adulti si 1 copil (1 copil 0-6.99 ani + 1 copil intre 0-17.99 ani)
Capacitate maxima camera dubla deluxe: 2 adulti si 2 copii intre 0-17.99 ani, 3 adulti

Listă facilități
  • Piscina
  • Internet
  • Sala de conferinte
  • Parcare
  • Aer Conditionat
Politica copii

Facilitati camera dubla standard:
2 adulti + 1 copil 0-6.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuit, fara pat suplimentar;
Facilitati camera twin standard:
2 adulti + 1 copil 0-6.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuit, fara pat suplimentar;
Facilitati camera twin confort:
- 2 adulti + 1 copil 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar;
- 2 adulti  + 2 copii 0-6.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar al 2-lea copil achita pat suplimentar si beneficiaza de gratuitate la masa.
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-6.99 ani, 1 copil 7 -9.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar, al 2-lea copil beneficiaza de gratuitate la cazare cu pat suplimentar si achita tipul de masa ales.
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-6.99 ani, 1 copil 10 -17.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita  cazare cu pat suplimentar si tipul de masa ales.
Facilitati camera dubla deluxe:
- 2 adulti + 1 copil 0-6.99 ani  copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
- 2 adulti  + 2 copii 0-6.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar al 2-lea copil achita pat suplimentar si beneficiaza de gratuitate la masa.
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-6.99 ani, 1 copil 7 -9.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, cu pat suplimentar, al 2-lea copil achita pat suplimentar si jumatate din contravaloarea tipului de masa ales.
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-6.99 ani, 1 copil 10 -17.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, cu pat suplimentar, al 2-lea copil achita  cazare cu pat suplimentar si tipul de masa ales.
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 7-9.99 ani, 1 copil 10 -17.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare cu pat suplimentar, si plateste tipul de  masa ales, al 2-lea copil achita  cazare cu pat suplimentar si tipul de masa ales.
- 2 adulti + 2 copii (ambii intre 10 -17.99 ani), unul plateste patul suplimentar si celalalt plateste tipul de masa ales. 
- al 3-lea si al 4 lea adult achita masa la valoare integrala si pat suplimentar.

Oferta standard