Hotel PARADISO      

Detalii hotel

HOTEL PARADISO este situat in Mangalia, pe faleza la 25 m de plaja, detine 206 camere duble, 55 camere single si 12 apartamente.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020.  Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotări și servicii

Cunoscut in trecut sub numele de Hotel Mangalia-Siemens, Hotel PARADISO a fost renovat in totalitate si sta la dispozitia tuturor celor care vor sa-si petreaca o vacanta pe litoralul Marii Negre, sau sa beneficieze de cele mai bune tratamente balneara si de recuperare pentru afectiuni reumatismale si nu numai.
Personal profesionist cu experienta in turism, asigura servicii de calitate, de cele mai multe ori recunoscute ca fiind peste cele 3 stele ale Hotelului PARADISO.
La mezanin, pentru a beneficia de tot confortul necesar unui sejur placut, veti gasi o cofetarie, o sala polivalenta, precum si o zona de relaxare, unde beneficiati de o retea wireless free pentru conexiune la internet.
Hotel PARADISO dispune de instalatie de incalzire in toate camerele precum si instalatie de aer conditionat la parter, 
mezanin si in restaurant.
Din anul 2007 hotel Paradiso dispune de o piscina exterioara si un bazin pentru copii, cu 200 locuri amenajate pentru plaja.
Pentru activitati de cursuri, training-uri si expozitii, incepand din anul 2015, Hotel PARADISO va pune la dispozitie o sala multifunctionala, cu posibilitati de compartimentare, in suprafata totala de 450 mp.
Hotel PARADISO va pune la dispozitie si o parcare de 120 locuri pazita si supravegheata video.
Pentru un sejur cat mai placut si un tratament cat mai eficient, in cadrul Hotelului PARADISO functioneaza:
Cabinet de Geriatrie - Ana Aslan
Reflexologie si masaj
Bazin cu apa sulfuroasa
Restaurant
TRATAMENT: 4 proceduri/ zi in pachete de minim 4 zile, tratamentul se efectueaza de luni pana vineri inclusiv si pachetele includ : consultatie primara, procedurile recomandate de medic in baza acestei consultatii si raportul medical final. La consultatia primara este obligatorie prezentarea scrisorii de recomandare medicala eliberata de medicul de familie sau medicul specialist.
Tratament 4 proceduri/ zi/ persoana - 127 lei

Dotări camere

Toate camerele hotelului PARADISO au fost renovate in anul 2006 si dispun de: balcon, mobilier nou, baie cu dus, uscator de par, televizor, frigider, telefon, aer conditionat, internet.

Listă facilități
  • All inclusive
  • Piscina
  • Internet
  • Restaurant
  • Centru SPA
  • Aer Conditionat
  • Sala fitness
  • Minibar
  • Balcon
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
- 2- 6.99 ani gratuit cazare fara pat suplimentar si achita 24 lei/ zi mic dejun + 105 lei/ zi all inclusive;
- 7- 12.99 ani achita 50% din cazare cu pat suplimentar si micul dejun integral + 117 lei/ zi all inclusive;
- 13- 17.99 ani achita 30% din tariful camerei duble cu mic dejun si are pat suplimentar + 138 lei/ zi, all inclusive;
- in apartament al 3-lea adult, achita mic dejun+ all inclusive- integral.


 

Oferta standard