Hotel OLIMPIC       

Detalii hotel

HOTEL OLIMPIC este situat in centrul statiunii Jupiter, langa hotel Cometa si hotel Meteor, chiar pe malul marii. Hotelul a fost modernizat in anul 2018, cand a fost clasificat la categoria 4 stele si va ofera 200 spatii de cazare distribuite pe 8 etaje. Prin arhitectura si pozitionarea hotelului, camerele beneficiaza de vedere panoramica spre Marea Neagra si catre lacul de agrement Tismana.

Va informam ca in sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotări și servicii

Hotelul pune la dispozitia turistilor 455 locuri de cazare, bar, restaurant, seif, schimb valutar, sala de conferinte, parcare, internet .
Pe plaja sunt amenajate un loc de joaca pentru copii si o terasa. In vecinatatea plajei sunt doua piscine (adulti si copii) cu arhitectura infinity si cu apa incalzita (in lunile iunie si septembrie), dotate cu un bar care functioneaza in regim all inclusive.
Complexul Olimpic va asigura urmatoarele sectoare de agrement:
Sector plaja – plaja privata, umbrele sezlonguri, loc de joaca pentru copii, activitati sportive, terasa-bar in regim a la carte
Sector piscina – complex Olimpic este dotat cu doua piscine, una de adulti si una de copii, cu sistem de corespondenta intre ele si dupa cele mai moderne standarde in domeniu  Piscinele sunt proiectate cu INFINITY, asigurand astfel o splendida vedere la mare. La barul de la piscina puteti servi snacks-urile si bauturile dintre mese
Sector relaxare - jocuri electronice XBOX, billiard, tenis de masa, air hokey, mese de foosball, jocuri electronice, sah, table, remy, darts, activitati artistice (spectacole de dans si muzica pentru adulti si copii, numere de magie cu personal profesionist)
Sector copii - Programul distractiv pentru copii si face paiting se va desfasura la locul de joaca interior.
Sector fitness exterior – aparate fitness, benzi de alergat, biciclete, aparate multifunctionale
Nu se accepta animale de companie.

Dotări camere

Camerele hotelului Olimpic sunt renovate integral si sunt dotate cu mobilier nou, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, aer conditionat centralizat, internet, TV, minibar, telefon, seif, fierbator cafea/ceai, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par si balcon. 
Camerele duble/ twin au 2 paturi de 1 persoana sau 1 pat dublu matrimonial, exista posibilitatea de a adauga un pat suplimentar. 
Camerele family au 1 pat dublu matrimonial + 1 pat pentru copil (maxim 14 ani) si posibilitatea de a adauga pat suplimentar.
Suitele au 1 pat dublu matrimonial + 1 canapea pentru un copil cu varsta pana la 16 ani. Acestea au o suprafata generoasa, mult mai mare decat cea a camerelor duble, monibilier nou, TV, minibar, aer conditionat, internet, baie mare cu cada tip jacuzzi si balcon cu vedere directa spre mare.
O parte dintre camerele hotelului au vedere laterala catre mare.

Listă facilități
 • All inclusive
 • Internet
 • Sala de conferinte
 • Loc de joaca
 • Parcare
 • Restaurant
 • Plaja privata
 • Sezlonguri Gratuite
 • Aer Conditionat
 • Balcon
 • Minibar
 • Sala fitness
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
- 2 adulti si 1 sau 2 copii 0-2.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita, fara pat suplimentar;
- 2 adulti si 1 copil 3-6.99 ani, achita supliment de cazare si all inclusive 85 lei/zi, fara pat suplimentar. 
- 2 adulti si 2 copii, primul copil 0-2.99 si al 2-lea copil 3-6.99 ani, primul copil beneficiaza de cazare si masa gratuita, fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita supliment de cazare si all inclusive 85 lei/zi, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii 3-6.99 ani, fiecare copil achita supliment de cazare si all inclusive 85 lei/zi, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 1 copil 7-11.99 ani, achita supliment de cazare si all inclusive 125 lei/zi, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani, fiecare copil achita supliment de cazare si all incluisive 125 lei/zi, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii, primul copil 0-2.99 si al 2-lea copil 7-11.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, al 2-lea achita supliment de cazare si all inclusive 125 lei/zi, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii, primul copil 3-6.99 ani, achita supliment de cazare si all inclusive 85 lei/zi, fara pat suplimentar, al 2-lea copil 7-11.99 ani, achita supliment de cazare si all inclusive 125 lei/zi, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 1 copil 12-15.99 ani, se achita supliment de cazare si all inclusive 195 lei/zi, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii 12-15.99 ani, fiecare copil achita supliment de cazare si all inclusive 195 lei/zi, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii - primul 3-6.99 ani si al 2-lea 12-15.99 ani, primul achita supliment de cazare si all inclusive 85 lei/zi, fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita supliment de cazare si all inclusive 195 lei/zi, fara pat suplimentar ;
- 2 adulti si 2 copii, primul copil 7-11.99 ani achita supliment supliment de cazare si all inclusive 125 lei/zi, fara pat suplimentar, al 2-lea copil 12-15.99 ani achita supliment de cazare si all inclusive 195 lei/zi, fara pat suplimentar.
Patul suplimentar este optional - 69 lei/zi (se poate amplasa doar in camerele duble matrimoniale). In camera dubla family nu se poate amplasa pat suplimentar, deoarece aceasta are in dotare 1 pat matrimonial si un pat pentru un copil. 
Capacitatea maxima a unei camere duble este de 2 adulti si 2 copii 0-11.99 an
Capacitatea maxima a unei camere duble family este de 2 adulti si 2 copii 0-15.99 ani.