Hotel NAYINO RESORT       

Detalii hotel

NAYINO RESORT HOTEL este situat in Mamaia Nord, la 2 minute pe jos fata de plaja si reprezinta un concept nou de vacanta la malul Marii Negre. Acesta are 44 unitati de cazare spatioase si luminoase.

Va informam ca incepand cu sezonul 2022, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 02/10.02.2022.

Dotări și servicii

Nayino Resort Hotel este un concept nou de vacanta la malul Marii Negre care aduce un suflu proaspat in peisajul hotelier actual prin liniile arhitecturale simple si rafinate, captivarea simturilor de la rasfatul gastronomic a la carte la prospetimea gradinii si a teraselor inierbate din curtea interioara cu piscina.
Restaurantul a la carte al hotelului  are o capacitate de 140 de locuri iar cele doua terase in aer liber, au o capacitate de  120 de locuri.
Camerele si suitele au vedere la Marea Neagra sau la gradina plina de culoare de langa piscina.
Oaspetii pot închiria biciclete de la hotel pentru a explora împrejurimile. Piscina în aer liber are zona separata pentru copii.
Este disponibil si un loc de joaca.
La proprietate exista parcare privata gratuita.
Nayino Resort Hotel se afla în apropiere de facilitati de windsurfing, kite surfing si alte sporturi nautice. 

Dotări camere

Camerele duble  au orientare catre mare sau la piscina si sunt dotate cu pat matrimonial, televizor LCD, climatizare, minibar, internet, uscator de par, telefon, seif, balcon mobilat.
 Suitele  sunt dotate cu pat matrimonial si o canapea extensibila, televizor LCD, climatizare, minibar, internet, uscator de par, telefon, seif.
Studioul este dotat cu pat matrimonial, canapea extensibila si dispune de chicineta.
Politica de acomodare: 
- Camera dubla: 2 adulti + 1 copil 0 - 13.99 ani;
- Studio: 2 adulti + 2 copii 0 - 13.99 ani;
- Suita: 2 adulti + 2 copii 0 - 13.99 ani/ 3 adulti

Listă facilități
  • Piscina
  • Loc de joaca
  • Parcare
  • Wifi gratuit
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
- primul si al doilea copil intre 0 - 5.99 ani are 100% gratuitate la cazare cu mic dejun (fara pat suplimentar);
- primul si al doilea copil intre 6-11.99 ani, in camera dubla/ in studio/junior suite, cu 2 adulti: platesc 50 % din c/val. meselor si patul suplimentar;
- copii cu varsta peste 12 ani sau adultii platesc integral c/val meselor si patul suplimentar, costul patului suplimentar este 174 lei/persoana/zi