Hotel METEOR      

Detalii hotel

HOTEL METEOR este situat in centrul statiunii Jupiter la o distanta de cca 20 m de plaja.
Acesta este o moderna structura de cazare compusa din 203 camere duble cu balcon, 11 camere duble fara balcon si 9 camere de familie, dispuse pe parter si pe cele 8 etaje. Receptia hotelului este un spatiu mare, primitor.

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotări și servicii

Facilitati hotel:

 • restaurant cu o capacitate de 400 de locuri
 • terasa situata pe malul marii cu o capacitate de 200 de locuri
 • sala de conferinte cu o capacitate de 150 de locuri
 • gradina interioara
 • spatiu de joaca pentru copii
 • punerea la dispozitie a unui numar de 1 autoturisme de transport persoane (8 locuri / autoturism) pentru excursii la obiectivele turistice din zona, aflate in tara sau in strainatate
 • parcare cu plata

Servicii gratuite:

 • pastrarea obiectelor de valoare in seiful de la receptie. Hotelul este exonerat de raspundere in cazul in care turistii pastreaza obiectele de valoare si valorile in alt loc (camera, masina etc) decat in seiful de la receptie.
 • primirea si predarea corespondentei
 • access internet
Dotări camere

Camerele standard dotate cu mobilier modern, TV, minibar, baie cu dus, balcon, aer conditionat. Majoritatea camerelor duble standard au vedere laterala la mare.
Camerele duble cu balcon sunt camere luminoase ideala pentru o familie cu doi copii sau doi adulti. Hotelul are 177 camere duble standard cu balcon. Toate aceste camere au vedere laterala la mare.
Camerele de familie sunt camere luminoase ideala pentru o familie cu doi copii sau doi adulti. Hotelul are 9 camere de familie, cu balcon. Toate aceste camere au vedere frontala la mare.
Camerele duble deluxe sunt renovate complet in 2019 si au in dotare mobilier nou, pardoseala mochetata, televizor incorporat in oglinda, minibar, tamplarie PVC, plasa antiinsecte, balcon cu masuta cu scaune. Hotelul are 26 camere duble deluxe. Toate aceste camere au vedere laterala la mare.

Listă facilități
 • Internet
 • Sala de conferinte
 • Loc de joaca
 • Parcare
 • Restaurant
 • Aer Conditionat
 • Minibar
Politica copii

In camera cu 2 adulti:  
In camerele duble standard se poate adauga un singur pat suplimentar:
- 1 copil, indiferent de varsta, insotit de 1 adult achita camera dubla integral;
- 2 copii 0-6.99 ani, insotiti de 1 adult, achita camera dubla integral;     
- primul copil 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;  
- al doilea copil 0-6.99 ani achita 50 % din tariful unui loc si primeste pat suplimentar.              
- primul copil 7-15.99 ani achita 50 % din tariful unui loc de cazare si primesc pat suplimentar;
- al doilea copil 7-15.99 ani achita 20 % din tariful unui loc de cazare si primesc un singur pat suplimentar in camera;            
- peste 16 ani este considerat adult si achita 75% din tariful unui loc de cazare si primeste un pat suplimentar;       
- nu se admit in camera mai mult de trei adulti sau o familie formata din doi adulti si doi copii cu varsta pana in 16 ani;        
In camerele duble delux spatiul de cazare nu permite acomodarea unui pat suplimentar si se accepta maxim 2 adulti si 1 copil 0-8.99 ani: 
- 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;  
- 7-8.99 ani achita 20 % din tariful unui loc de cazare, fara pat suplimentar; 
Facilitati masa pentru copii:
- primul copil 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la micul dejun bufet suedez daca doi adulti platesc micul dejun;   
-al doilea copil 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la micul dejun bufet suedez, primeste gratuit un pat suplimentar si are acces gratuit o ora/ zi la sala de jocuri electronice, daca doi adulti platesc servicii de masa de pensiune completa;      
- un copil 0-6.99 ani are acces gratuit la parcul de joaca pentru copii pe toata durata sejurului daca parintii achizitioneaza un pachet de minim 5 nopti cazare cu cel putin mic dejun bufet suedez;
- pentru copii 0-1.99 ani se asigura carucior gratuit (in limita numarului disponibil), patut de copil gratuit (in limita numarului disponibil) si scaun special pentru servirea mesei (in limita numarului disponibil).