Hotel MERCUR      

Detalii hotel

Situat in statiunea Eforie Sud, HOTEL MERCUR este foarte aproape de plaja, la nici o suta de metri. Pe langa avantajul de a fi la malul marii, te vei bucura de tot confortul cazarii. Este ideal pentru familii avand in structura lui si apartamente cu 2 dormitoare sau camere cvadruple cu doua paturi duble. Hotelul are in total 46 camere.
Situata intre Eforie Nord si Tuzla, Eforie Sud este o statiune mica, linistita si cu mult spatiu verde. Este ideala pentru cei care alearga de aglomeratia marilor statiuni de pe litoralul Marii Negre.

 

Va informam ca incepand sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, suma ce reprezinta “Taxa de promovare a orasului Eforie” in urma hotararii nr. 325/17.12.2021 luate de consiliul local al orasului. Copiii sub 14 ani si persoanele cu handicap sunt scutite de la plata.

Dotări și servicii

Intreaga echipa de la Hotel Mercur se asigura ca vei beneficia de toate conditiile: curatenie in camere, parcare proprie pazita, mentenanta.
Daca vrei sa te odihnesti dupa plaja sau sa stai afara in zilele ploioase, poti sa iti petreci timpul in gradina noastra, citind o carte sau conectandu-te de pe un dispozitiv mobil la Internet.
Hotel Mercur este alegerea perfectă pentru o vacanta reusita la Marea Neagra.

Dotări camere

Camera dubla este ideala pentru un cuplu. Are un pat dublu mare, dulap, televizor led, frigider, aer conditionat, internet si baie proprie. La acest tip de camera poti opta intre balcon sau terasa.
Camera tripla are doua paturi, unul dublu si unul simplu, de o persoana. De aceea este ideal pentru familii cu un copil. Pe langa cele doua paturi, camera mai are un dulap, LED TV, frigider, aer conditionat, internet si baie proprie. Si la acest tip de camera poti opta intre balcon sau terasa.
Camera cvadrupla are doua paturi duble. Si aceasta este potrivita familiilor cu unul sau doi copii. La fel ca si celelalte camere, ea are un dulap, LED TV, frigider, aer conditionat, internet si baie proprie.
Apartamentul cu doua dormitoare este optiune de cazare atractiva pentru familii sau pentru prieteni. Fiecare dormitor este dotat cu cate un pat dublu mare, astfel ca pot gazdui cate un cuplu. Dotarile sunt identice cu ale celorlalte camere: baie, dulap, LED TV, frigider, aer conditionat, internet.

Listă facilități
  • Internet
  • Loc de joaca
  • Parcare
  • Aer Conditionat
  • Balcon
  • Frigider
  • Wifi gratuit
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
- 1 copil 0 - 6.99 ani gratuit, fara pat suplimentar;
- al 2-lea copil 0 - 6.99 ani achita 46 lei/zi, fara pat suplimentar
- copil 7 - 11.99 ani achita 46 lei/zi, fara pat suplimentar. 
Daca se doreste pat suplimentar va achita 69 lei/zi si se va alege varianta de camera tripla.
- al 3-lea adult in camera va achita 92 lei/zi