Hotel MEDITERRANEO        

Detalii hotel

HOTEL MEDITERRANEO
-
 este situat in Neptun, are un stil arhitectural modern, design interior rafinat, spatiu generos, precum si dotari specifice categoriei 5*.
Toate aceste caracteristici transforma clubul in locatia ideala atat pentru vacantele business sau de odihna cat si pentru cele in familie. Nu departe de briza marii, intins pe o suprafata de 12.400mp, intr-un loc plin de verdeata, Club de Vacanta Mediterraneo isi intampina clientii cu ospitalitate si servicii de cea mai buna calitate. Camerele si apartamentele sunt asezate in vile ce nu depasesc 5 spatii de cazare, oferind astfel un confort aparte de cel gasit in clasicele hoteluri.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020.  Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotări și servicii

Bar: program: 10:00-19:00
Meniul este alcatuit din bauturi racoritoare cu sau fara alcool, bere, vin, cafea si mici gustari.
Piscina exterioara: program: 9:00-19:00
Piscina are o dimensiune de 256mp si o adancime de 0,5m/1,20m/1,40m/1,60m. Apa albastra si limpede este curatata cu sisteme de filtrare si dozare automate si incalzita cu panouri solare.
Minicascada/ Jet masaj cervical/ Piscina copii/ Jacuzzi
Plaja: aflata la o distanta de aproximativ 200m de club, plaja Mediterraneo reprezinta un loc de relaxare atat pentru clientii clubului, cat si pentru alte persoane. Muzica placuta, nisipul fin cernut si nivelat in fiecare seara, precum si personalul prompt si amabil, va fac sa va bucurati de zilele petrecute pe malul Marii Negre. Clientii Clubului de Vacanta Mediterraneo pot opta pentru achizitionarea Pachetului Plaja ce consta in rezervarea sezlongurilor de la receptia clubului in momentul efectuarii check-inului ,pe toata durata sejurului.In functie de disponibilitate, clientii isi pot alege sezlongurile, pe toata durata sejurului, evitand situatiile neplacute cum ar fi: lipsa locurilor (in weekend plaja este foarte aglomerata), un loc mai departe de apa ,etc.
Nu se accepta animale de companie

Dotări camere

Camera dubla standard dispune de TV led HD, minibar, seif, internet, instalatie de climatizare centralizata, instalatie de incalzire, sistem de acces pe baza de cartela, telefon; baie: cada si cabina de dus, feon, priza 220V/110V, difuzor TV, telefon, produse cosmetice, halat, papuci de unica folosinta; Suprafata 36 mp, terasa 10mp.
Camera dubla VIP dispune de TV led HD, minibar, seif, internet, instalatie de climatizare centralizata, instalatie de incalzire, sistem de acces pe baza de cartela, telefon, masa si fier de calcat, combina muzicala, cafetiera si o selectie de ceaiuri si cafele; baie: cada si cabina de dus, feon, priza 220V/110V, difuzor TV, telefon, produse cosmetice de lux, halat, papuci de unica folosinta. Suprafata 36 mp, terasa 10mp.
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii cu varsta maxima 12 ani*/ 2 adulti, un copil cu varsta intre 7 si 16 ani*, un copil cu varsta cuprinsa intre 0 si 6ani.
Camerele family sunt formate dintr-o camera VIP si un dormitor cu pat matrimonial/doua paturi separate(fara baie) ce comunica printr-o usa. 
Capacitate maxima: 4 adulti si 2 copii cu varsta maxima 12 ani*/ 4 adulti si un copil cu varsta intre 12 si 16 ani*.
Dotarile la categoria VIP sunt: cosmetice de lux, cafetiera (cafea, ceai gratuit), combina muzicala, fier si masa de calcat.
Apartamentele Deluxe au o suprafata de 72 mp si detin in plus fata de camere: living si baie cu cada cu hidromasaj. Livingul este alcatuit din: zona pentru vizionarile TV, un birou de lucru, un bar, precum si un loc de luat masa, pentru patru persoane. Dotarile de la categoria VIP sunt: cosmetice de lux, cafetiera (cafea, ceai gratuit), combina muzicala, fier si masa de calcat.
In toate spatiile de cazare veti gasi papuci de unica folosinta si halat de baie. 
Apartamentul Prezidential este format dintr-un apartament Deluxe si o camera VIP ce comunica printr-o usa ce se poate inchide sau deschide in functie de dorintele clientilor.
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii cu varsta maxima 16 ani* si un copil cu varsta cuprinsa intre 0 si 6 ani

Listă facilități
  • Piscina
  • Loc de joaca
  • Parcare
  • Restaurant
  • Aer Conditionat
  • Internet
  • Minibar
  • Plaja privata
  • Balcon
  • Sala fitness
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
- 0- 5.99 ani- cazare gratuita cu mic dejun, fara pat suplimentar;
- 7- 10.99 ani- achita 18 EUR/ noapte pentru pat extensibil si mic dejun;
- 12- 15.99 ani- achita 35 EUR/ noapte pentru patul de 1 persoana si mic dejun.

Oferta standard