Hotel LAGUNA       

Detalii hotel

 

HOTEL LAGUNA  a fost deschis in anul 2007 si este situat pe malul lacului Siutghiol, vis a vis de hotel Flora, la 100 m distanta de plaja si dispune de 31 camere duble si 3 apartamente.

Dotări și servicii

Avand un amplasament exceptional in statiunea Mamaia, Hotel Laguna a fost gandit pentru cei ce doresc ceva special si nou, cat si pentru oamenii de afaceri, sejururi turistice, evenimente, seminarii, conferinte, receptii private, expozitii , prezentari de moda, concerte.
Atat receptia cat si intregul hotel sunt un spectacol in inox si sticla care se completeaza perfect cu spatiul vitrat al peretelui de sticla ce imbraca hotelul. Geamurile de dimensiuni mari, lasa privelistea de afara sa "patrunda" in interiorul hotelului.
Designul avangardist este completat armonios de sera de plante exotice din spatiul receptiei. Tot acest spatiu mirific poate fi admirat din liftul panoramic care porneste chiar din centrul serei. Treptat, odata ce te deplasezi catre etajele superioare, prin spatiul vitrat se poate admira in toata splendoarea sa statiunea Mamaia.
Accesul la etajul IV se face printr-o scara extrem de spectaculoasa. Pe un suport solid din inox au fost montate trepte din sticla transparenta. Contrastul dintre finisajele in intregime albe, raceala oferita de sticla si inox si caldura plantelor au un efect deosebit fiind punctul de atractie al intregii amenajari. Seara, hotelul este scaldat intr-un spectacol de lumina arhitecturala astfel incat, ca o naluca, hotelul apare in culori diferite.
Pentru siguranta clientilor nostrii am dotat camerele cu detectoare de caldura si fum iar pe holurile de acces din hotel am montat sisteme de supraveghere pentru a preveni infractiunile.

Dotări camere

Camerele sunt dotate cu minibar, uscator de par, telefon, internet, TV LCD, seif, climatizare, balcoane cu vedere spre lacul Siutghiol.
Camerele duble au capacitate maxima 2 adulti + 1 copil <15.99 ani;
Apartamentele au capacitate maxima 3 adulti + 1 copil <11.99 ani;

Listă facilități
  • Internet
  • Sala de conferinte
  • Restaurant
  • Aer Conditionat
  • Balcon
  • Sala fitness
  • Frigider
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
- 0 - 2.99 ani gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;
- 3- 11.99 ani gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita integral micul dejun;
- peste 12 ani achita patul suplimentar si mic dejun integral.
Pentru pat suplimentar se achita 63 lei/zi (tariful nu include micul dejun).