Hotel JAKUZZI      

Detalii hotel

HOTEL JAKUZZI este situat in centrul localitatii Vama Veche la 150 m de plaja si are 23 camere duble.

Dotări și servicii

Deschis in 2006, modernizat in permanenta, Hotel Jakuzzi este locul ideal de cazare in Vama Veche. Aproape de plaja si departe de trafic si zgomot, este o alegere potrivita pentru familiile cu copii mici si nu numai.
Curtea interioara, spatioasa, este un refugiu cu vegetatie luxurianta, cu zone umbrite si gazon, cu hamace si sezlonguri. Inchisa, ofera un plus de siguranta celor mici, care se pot bucura de locul de joaca.
Este, poate, singurul hotel din Vama Veche care inca mai are vegetatie din abundenta si care considera armonia cu natura un must have.

Dotări camere

Camerele duble sunt amenajate in stil shabby chic si imbina nostalgia vechii Vami cu confortul contemporan, sunt spatioase, izolate termic. Sunt dotate cu mobilier lemn masiv, pardoseala din gresie, TV-LCD cablu, minifrigider, aer conditionat, baie proprie cu cadita de dus, uscator de par, balcon si vedere spre gradina si mare.
Apartamentele sunt spatioase, in stil modern, perfecte pentru cazarea grupurilor sau familiilor cu mai multi copii.

Listă facilități
  • Aer Conditionat
  • Balcon
  • Frigider
  • Wifi gratuit
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
- primul 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
- al 2-lea copil 0- 6.99 ani achita 30% din valoarea unui loc, fara pat suplimentar. Daca se solicita pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc;
- 7- 13.99 ani achita 30% din valoarea unui loc fara pat suplimentar. Daca se solicita pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc;
- peste 14 ani achita 50% din valoarea unui loc fara pat suplimentar. Daca se solicita pat suplimentar se achita 70% din valoarea unui loc.