Hotel EDMOND      

Detalii hotel

Va informam ca incepand sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, suma ce reprezinta “Taxa de promovare a orasului Eforie” in urma hotararii nr. 325/17.12.2021 luate de consiliul local al orasului. Copiii sub 14 ani si persoanele cu handicap sunt scutite de la plata.

 

Localizat pe malul marii, in statiunea Eforie Sud, la 50 m de plaja. Hotel Edmond & Cosmos detine una din cele mai moderne baze de recuperare si tratament din tara datorita dotarilor ultraperformante, de ultima generatie unde procedurile clasice de fizioterapie se imbina cu proceduri moderne pentru tratarea unei largi patologii. 
PACHET TRATAMENT: include pensiune completa(mic dejun, pranz, cina - meniu standard) si 3 tratamente/ persoana/zi, in baza recomandarilor medicului specialist al BAZEI DE TRATAMENT "COSMOSMED".
Tratamentele de mai jos vor fi recomandate de catre medicul specialist, dupa consultatie:
Lista terapii gratuite (decontate CNAS), incluse in pachet:
ELECTROTERAPIE
LASER TERAPIE
MICROUNDE
ULTRASUNET
MASAJ PARTIAL
KINETOTERAPIE
PARAFINA
BAIE GALVANICA-MAINI
BAIE-GALVANICA PICIOARE

Dotări și servicii

Hotelul Edmond are o capacitate de cazare de 50 camere duble si 10 apartamente din care 5 apartamente de lux cu 2/3 camere, vedere la mare.
Restaurantul de la parterul hotelului este finisat modern, dotat cu echipament si mobilier nou si ofera preparate din bucataria romaneasca si internationala. Hotelul mai are in dotare o sala de conferinte, gradina de vara si parcare proprie, pazita. Piscina complexului este dotata cu instalatie de filtrare si incalzire a apei.
Hotelul accepta anumale de companie de talie mica - 10 lei/zi.

Dotări camere

Mobilier modern, aer conditionat, baie proprie cu cadita si dus, terasa, televiziune prin cablu, frigider-minibar, cu geamurile izolate termic si fonic. 
Dubla standard: 2 paturi twin, 19 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, balcon, masa si scaune pentru balcon. Camerele au vedere mare/ vedere piscina. Maxim 2 persoane.
Dubla superior: dispune de un pat matrimonial si de o canapea extensibila (de 2 locuri ). Camera de aproximativ 26 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, balcon, masa si scaune pentru balcon. Camerele au vedere la piscina si la mare. Maxim 2 adulti + 2 copii pana in 18 ani.
Apartamentul Standard: 1 dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila (de 2 locuri). Camera de aproximativ 50 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, terasa cu vedere la mare, cu scaune si masa. Maxim 2 adulti + 2 copii pana in 18 ani.

Listă facilități
  • Internet
  • Parcare
  • Aer Conditionat
  • Balcon
  • Frigider
  • Wifi gratuit
  • Acces animal de companie
Politica copii

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- 0-1.99 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar;
- 2-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita 20 lei/ zi pentru mic dejun; 50 lei/ zi pentru demipensiune; 80 lei/ zi pentru pensiune completa;
- 7-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita 25 lei/ zi pentru mic dejun; 75 lei/ zi pentru demipensiune; 125 lei/ zi pentru pensiune completa;
- peste 12 ani se adauga patul suplimentar - 50 lei/ zi si 38 lei/ zi pentru mic dejun; 93 lei/ zi pentru demipensiune; 148 lei/ zi pentru pensiune completa;