Hotel COSTINESTI ROYAL      

Detalii hotel

HOTEL COSTINESTI ROYAL este un hotel nou, deschis in anul 2009. Situat la mica distanta fata de plaja, in zona Golfului Francez, beneficiaza de vedere spre mare de la majoritatea camerelor precum si de pe terasa.

Dotări și servicii

Constructie noua si moderna, Hotelul reprezinta una dintre cele mai bune variante de cazare din statiune. Interioarele sunt amenajate elegant, in culori calde si odihnitoare. Camerele sunt spatioase si dotate corespunzator categoriei de 3 stele. Serviciile oferite sunt de calitate, personalul este amabil si ospitalier, astfel incat sejurul dumneavoastra sa fie unul linistit si relaxant.
Restaurantul are o capacitate de maxim 120 de persoane si se continua la exterior cu o terasa cu vedere spre mare. Meniul are preparate cu specific romanesc. Sala de banchet a hotelului are o capacitate de 150 de persoane si poate fi folosita pentru receptii, conferinte, banchete, petreceri etc.
Parcare, internet, camera pentru bagaje, room service.
Nu se permite cazarea cu animale de companie.

Dotări camere

Camerele duble cu pat matrimonial sau cu doua paturi de cate o persoana sunt dotate cu grup sanitar propriu, mobilier nou, TV LCD, DVD player, aer conditionat, minibar, balcon, telefon, internet, seif.
Garsonierele au in plus o canapea si jacuzzi.

Listă facilități
  • Internet
  • Sala de conferinte
  • Loc de joaca
  • Parcare
  • Restaurant
  • Aer Conditionat
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
 - copiii 0- 6.99 ani beneficieaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.