Hotel COSMOS      

Detalii hotel

Va informam ca incepand sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, suma ce reprezinta “Taxa de promovare a orasului Eforie” in urma hotararii nr. 325/17.12.2021 luate de consiliul local al orasului. Copiii sub 14 ani si persoanele cu handicap sunt scutite de la plata.

 

Hotel Cosmos este situat chiar pe faleza din Eforie Sud, reabilitat in anul 2016. 
PACHET TRATAMENT: include pensiune completa(mic dejun, pranz, cina - meniu standard) si 3 tratamente/ persoana/zi, in baza recomandarilor medicului specialist al BAZEI DE TRATAMENT "COSMOSMED".
Tratamentele de mai jos vor fi recomandate de catre medicul specialist, dupa consultatie:
Lista terapii gratuite (decontate CNAS), incluse in pachet:
ELECTROTERAPIE
LASER TERAPIE
MICROUNDE
ULTRASUNET
MASAJ PARTIAL
KINETOTERAPIE
PARAFINA
BAIE GALVANICA-MAINI
BAIE-GALVANICA PICIOARE

Dotări și servicii

Hotelul are parcarea asigurata.
Hotel Edmond & Cosmos detine una din cele mai moderne baze de recuperare si tratament din tara datorita dotarilor ultraperformante, de ultima generatie unde procedurile clasice de fizioterapie se imbina cu proceduri moderne pentru tratarea unei largi patologii.
Hotelul accepta animale de companie de talie mica - 10 lei/zi.

Dotări camere

Dotari camere: TV, Wi-Fi, frigider, aer conditionat, balcon si baie proprie; biliard si ping-pong.
Dubla Standard(vedere la strada): 2 paturi twin, suprafata 14 m2, nu are balcon, baie proprie cu cadita de dus, AC, TV, frigider, wifi. Maxim 2 persoane.
Dubla cu balcon(vedere in curtea interioara): 2 paturi twin, suprafata 14 m2, balcon cu masa si scaune, baie proprie cu cadita de dus, AC, TV, frigider, wifi. Maxim 2 persoane.
Dubla superior cu vedere la mare: 2 paturi twin si de o canapea extensibila. Camera de aproximativ 28 mp, AC, TV, frigider, wifi, baie proprie, 2 balcoane, masa si scaune pentru balcon. Camerele au vedere la mare. Maxim 2 adulti + 2 copii pana in 18 ani.
Apartamentul Standard: 1 dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila. Camera de aproximativ 28 mp, AC, TV, frigider, wifi, baie proprie, 2 balcoane, cu scaune si masa. Vedere laterala la mare. Maxim 2 adulti + 2 copii pana in 18 ani.
Apartamentul Premium: 1 dormitor cu pat matrimonial, si 1 living cu 2 canapele extensibile (de 2 locuri) si o baie cu cada. Camera de aproximativ 28 mp, AC, TV, frigider, wifi, baie proprie, 2 balcoane, masa si scaune pentru balcon. Maxim 6 persoane.

Listă facilități
  • Parcare
  • Centru SPA
  • Aer Conditionat
  • Balcon
  • Frigider
  • Wifi gratuit
  • Acces animal de companie
Politica copii

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- 0-1.99 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar;
- 2-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita 20 lei/ zi pentru mic dejun; 50 lei/ zi pentru demipensiune; 80 lei/ zi pentru pensiune completa;
- 7-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita 25 lei/ zi pentru mic dejun; 75 lei/ zi pentru demipensiune; 125 lei/ zi pentru pensiune completa;
- peste 12 ani se adauga patul suplimentar - 50 lei/ zi si 38 lei/ zi pentru mic dejun; 93 lei/ zi pentru demipensiune; 148 lei/ zi pentru pensiune completa;