Hotel CAROL       

Detalii hotel

HOTEL CAROL este situat in orasul Constanta si este un hotel tip boutique, gazduit de o cladire monument istoric din 1913, unica in Constanta. Acesta are in total 24 camere astfel:  7 camere single, 11 camere duble, 4 camere duble extralarge, 1 apartament standard, 1 apartament familial (2 dormitoare)

 

Dotări și servicii

Camerele sunt mobilate in stil Victorian si cu mult bun gust, generand o ambianta aristocrata. Acestea fac din Hotel Carol locul potrivit pentru desfasurarea oricaror evenimente.
Hotel Carol pune la dispozitia turistilor sai restaurant, terasa, 3 sali de conferinta (Ferdinand cu o capacitate de 50 de locuri, Kogalniceanu-15 locuri si Salonul Carol – 16 locuri), sauna, jakuzii si parcare.

Dotări camere

Camera single: este o camera cu pat matrimonial, decorata in acelasi stil Victorian, foarte intim ce face ca sederea dumneavoastra sa fie comfortabila si eleganta in acelasi timp. Aceasta camera are o suprafata de aproximativ 15 mp si este destinata cazarii unei singure persoane.
Camera dubla matrimoniala: alegerea acestui tip de camera va asigura comfortul pentru odihna si spatiul necesar desfasurarii activitatii dumneavoastra in conditii excelente. Camera are o suprafata de 20 mp, pat matrimonial, iar designul interior este o combinatie intre aristocrat si classic, folosindu-se tapet de matase si mobilier Victorian. Este destinata cazarii unei persoane, maxim 2.
Camera dubla extralarge: aceasta camera este alegerea ideala pentru o pauza romantica, ocazie speciala, noaptea nuntii sau o luna de miere. Dispune de un king size bed cu forma rotunda, iar mobila este de culoare crem. 
Apartament standard: are aceleasi facilitati ca si camera dubla si este un ansamblu compus dintr-un salon cu birou si canapea, si un dormitor cu pat matrimonial. Apartamentul are o suprafata de aproximativ de 35 mp si este dedicat cazarii a 2 persoane.
Apartament familial: este un ansamblu exclusivist, compus din 2 camere cu pat matrimonial si canapea, si 2 bai cu suprafete generoase, separate complet ca si functionalitate si mod de acces. Aparatamentul familial are o suparafata de aproximativ 50 mp si este dedicat cazarii a maxim 4 persoane. 
Toate camerele au urmatoarele facilitati: minibar, seif, aer conditionat, baie, halat baie, articole baie gratuite, papuci, TV, uscator par, internet, birou, canale prin cablu, telefon, sistem incalzire, wake-up call.

Listă facilități
  • Internet
  • Sala de conferinte
  • Restaurant
  • Aer Conditionat
  • Sala fitness
  • Frigider
  • Minibar
  • Wifi gratuit
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
- copiii cu varsta pana la 11.99 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar.

Oferta standard