Hotel PIRATES RESORT(BICAZ)      

Detalii hotel

 

HOTEL PIRATES RESORT este situat in nordul statiunii, pe plaja, intr-o zona deosebita, cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare. Este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii, ideal pentru familii cu copii si este alcatuit din 2 corpuri ce dispun de 158 camere duble și 8 apartamente.

Dotări și servicii

Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, terasa, bar, parcare, sala de conferinta. Programul de entertainment al hotelului atat pentru adulti cat si pentru copii (mini-club, aqua-gym, concursuri, muzica live pe terasa in fiecare seara etc.) se desfasoara zilnic in intervalul 09 iunie – 08 septembrie.
Piscina exterioara cu apa incalzita functioneaza in perioada 28 aprilie– 08 septembrie. Temperatura apei din piscina este de min. 24 gr. C max. 30 gr. C indiferent de perioada.
NOU PRODUS:"GOLD PIRATE"ofera turistilor in perioada 08 iulie - 21 august servicii de masa All Inclusive care cuprinde:
- cazare pe oricare din tipurile de camere;
- cele 3 mese in regim buffet suedez
- gustari intermediare
- Bauturi racoritoare, apa, sucuri dozator marca Pepsi, Lipton precum si ceai, cafea, (pentru toate serviciile de masa) dar si bauturi alcoolice: vinul casei, bere draft , o selectie de bauturi spirtoase.(pentru pranz si cina!)
- Acces gratuit la evenimentele de pe terasa Pirates Island, piscina, miniclub,
- Acces gratuit la plaja PIRATES BEACH (2 sezlonguri/camera)
- Parcare gratuita

Dotări camere

Camerele duble - au bai cu dus, TV, telefon, internet, mochetă, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, uscator de par, balcon cu mese si scaune din plastic.
Camerele Superior - se afla in aripa de nord a hotelului sunt complet renovate, situate la parter si etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe.
Camerele Privilege - sunt complet renovate, acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Fiecare camera este decorata in mod particular si „apartine” unui membru al echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar, botman.
Camerele Bunk Bed - complet renovate, tematice, pentru cei mari si cei mici, avand doua paturi supraetajate, acestea sunt o solutie ideala conceputa pentru familiile cu doi copii.
Apartamentele  - sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor matrimonial cu acelasi stil ca si camerele duble. In plus, au fotolii din piele si canapea extensibila in living.
Apartamentele Superior  -  sunt in aripa de nord a hotelului complet renovate, situate la parter si etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe.
Apartamente Privilege - sunt complet renovate, acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Fiecare camera este decorata in mod particular si „apartine” unui membru al echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar, botman.

Listă facilități
  • Restaurant
  • Aer Conditionat
  • Balcon
  • Minibar
  • Piscina
  • Parcare
  • Internet
  • Loc de joaca
  • All inclusive
  • Sala de conferinte
Politica copii

In camera cu 2 adulti:In camera cu 2 adulti:
- 0-9.99 ani gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar (pat pliant). Daca se solicita un pat pliant se va achita 50% din valoarea unui loc;
- al 2 lea copil 7 - 9.99 ani achita 50% din valoarea unui loc
- 10-13.99 ani fiecare copil va achita 50% din valoarea unui loc (se asigura un singur pat pliant);
- copiii 14-17.99 ani sunt considerati adulti si vor achita un loc integral (se asigura un singur pat pliant).
In perioada 08 iulie- 22 august, copiii beneficiaza de urmatoarele facilitati la masa - pranz:
- copiii 0-6.99 ani gratuit
- copiii 7-13.99 ani achita 50% din tarif adult.
- copil peste 14 ani achita masa integral