Hostel ALUTUS      

Detalii hotel

HOTEL ALUTUS, situat la 5 minute de plaja pe o strada laterala linistita din centrul orasului Mangalia, detine 30 camere duble (standard si plus).

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020.  Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotări și servicii

Hotel Alutus ofera o terasa cu gradina, camere dotate cu televizor, lenjerie de pat, prosoape si baie cu dus.
Restaurantul pune la dispozitia turistilor internet gratuit si serveste produse ecologice romanesti.
Parcarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Dotări camere

Camera dubla: suprafata 16 mp.
Facilitatile camerei: dus, TV,articole de toaleta gratuite, toaleta,baie, incalzire, canale prin cablu,pardoseala de lemn/parchet, plasa de tantari, garderoba/dulap, hartie igienica, cos de gunoi, sampon,sapun.
Camera dubla cu balcon: suprafata 16 mp.
Facilitatile camerei: dus, TV, aer conditionat, balcon, frigider, facilitati de calcat, articole de toaleta gratuite,toaleta, baie, incalzire, canale prin cablu, pardoseala de gresie/marmura, pardoseala de lemn/parchet, serviciu de trezire,plasa de tantari, garderoba/dulap,produse de curatenie, vedere la oras,terasa, hartie igienica, cos de gunoi,sampon, sapun.
Camera twin cu balcon: suprafata16 mp.
Facilitatile camerei : dus, TV, aer conditionat, balcon, frigider, facilitati de calcat, articole de toaleta gratuite,toaleta, baie, incalzire, canale prin cablu, pardoseala de gresie/marmura, pardoseala de lemn/parchet, serviciu de trezire,plasa de tantari, garderoba/dulap,produse de curatenie, vedere la oras,terasa, hartie igienica, cos de gunoi,sampon, sapun.

Listă facilități
  • Internet
  • Parcare
  • Aer Conditionat
  • Sala fitness
  • Frigider
  • Minibar
  • Wifi gratuit
Politica copii