Complex IRIS/NALBA/MIMOZA      

Detalii hotel

COMPLEX HOTELIER IRIS/ NALBA/ MIMOZA este situat in centrul statiunii Jupiter, vis a vis de hotel Cometa si hotel Meteor, la 100 m fata de plaja si este renovat si remobilat.

Va informam ca in sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotări și servicii

Hotelul este intins pe 15.000 mp si ofera camere duble si apartamente, gradini, cafe-bar. Intregul complex are o capacitate totala de cazare de 300 de locuri.
Acesta ofera foarte multe facilitati pentru copii precum:
- parc de joaca supravegheat pentru copii + programe speciale sustinute de animatori profesionisti;
- Kinder Zoo – va asteapta in fiecare seara intr-un spatiu special amenajat langa parcul de joaca, unde cei mici pot interactiona cu dragalasele animalute ;
- "incurajarea creatiei" - cei mici vor fi indrumati in tainele modelajului si a artei origami. Creatiile cele mai reusite ale micilor cursanti vor fi expuse saptamanal in cadrul unei expozitii.

Dotări camere

Toate camerele au: aer conditionat, bai cu dus sau cada, televizor, minibar, internet.
Camerele duble plus sunt situate in corpurile Iris sau Mimoza, nu au balcon.
Apartamentele sunt alcatuite din living, dormitor si baie cu cada, cu canapea neextensibila in living si pat matrimonial in dormitor. Au aceleasi dotari ca si camerele duble. O parte din apartamente sunt dotate cu balcon.

Listă facilități
  • Internet
  • Loc de joaca
  • Parcare
  • Restaurant
  • Kid's Club
  • Aer Conditionat
  • Minibar
Politica copii

In camera cu 2 adulti:
- copiii 0 - 12 ani gratuit la cazare, fara pat suplimentar; pentru pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare.