Apartament WOOD VILA ALESIA       

Detalii hotel

APARTAMENTUL WOOD din cadrul Vilei Alesia este o proprietate self-catering, situata in Mamaia Nord, zona Butoaie, pe partea cu lacul. Este locul ideal pentru relaxare si distractie, fiind aproape de zona de cluburi, cafenele si restaurante.

Dotări și servicii

Apartamentul este compus din 2 dormitoare, un living, balcon spatios, 2 bai (una cu cada si cealalta cu cabina de dus) si bucatarie complet si modern utilata. Designul deosebit, in stil rustic-modern, va invita intr-un cadru spatios, amenajat cu mobila din lemn masiv.

Dotări camere

Conceput pentru a satisface gusturile tuturor, unul dintre dormitoare confera un aer romantic, fiind dotat cu pat matrimonial si baldachin, in timp ce al doilea este amenajat in stil modern. Dormitoarele dispun si de TV LED. Bucataria, corp comun cu livingul spatios ce are deschidere la balcon, creeaza confortul pentru cina in familie sau orele de taifas cu prietenii. Aceasta este echipata cu aragaz, cuptor, hota, frigider, chiuveta.
De asemenea, confortul acomodarii este completat de cele 2 bai cu cabina de dus sau cada, in functie de preferinte. Una dintre bai este dotata cu masina de spalat. 

Listă facilități
  • Internet
  • Aer Conditionat
  • Balcon
  • Minibar
Politica copii